Se programmetSesong 19 - Episode 1

Favoritt


Kveldens episode er en time forsinket! Forbruksgjelden i Norge øker stadig og pengebruken er ute av kontroll for fler og fler. Enkle løsninger som sms-lån, dyre forbrukslån og uvettig pengebruk er et aktuelt tema som mange ønsker hjelp til å få ordne på. Våre økonomer, Hallgeir Kvadsheim, Magne Gundersen og Lene Drange, bretter opp ermene for nittende gang for å yte økonomisk førstehjelp. Jobben deres blir å få den vaklende, økonomiske skuta til Ola og Kari Nordmann på rett kjøl fra de vanvittige regningsbunkene og låneavtalene som folk har pådratt seg. Se hele sesongen!

 • Luksusfellen

  Episode 1

  Luksusfellen feirer 10 år, og programmet er mer aktuelt enn noensinne. Forbruksgjelden i Norge øker stadig, og pengebruken er ute av kontroll for flere og flere.

  Publisert: 19 sep. 2018

  Lengde: 43:14

 • Luksusfellen

  Episode 2

  Marikken og Christer er glade i interiør, trening og mat. Regningene har hopet seg opp, men det setter ingen stopper for forbruket.

  Publisert: 26 sep. 2018

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 3

  Jørgen har måttet flytte ut av familiens hjem fordi samboeren hans har sett seg lei av hans vanvittige økonomirot og overforbruk.

  Publisert: 3 okt. 2018

  Lengde: 44:00

 • Luksusfellen

  Episode 4

  Trine og Petter bor på Stange ved Hamar. Selv tror paret at de ikke sløser altfor mye og at de skylder 400 000, men det virkelighetsbildet forandrer seg kraftig når Lene og Hallgeir kommer på besøk.

  Publisert: 10 okt. 2018

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 5

  Espen kjøper helt klart for mye ting, men Rose Marie synes ikke at hun bruker så mye penger. Likevel er huset proppfullt av alt fra interiør og verktøy til kjøretøy og ikke minst ubetalte regninger.

  Publisert: 17 okt. 2018

  Lengde: 44:00

 • Luksusfellen

  Episode 6

  I denne episoden av Luksusfellen møter vi helsefagarbeideren Anja fra Oslo som har levd langt over evne. Svakheten hennes for luksus og dyre merker har ført henne inn i et økonomisk kaos få er klar over.

  Publisert: 24 okt. 2018

  Lengde: 43:00

 • Luksusfellen

  Episode 7

  Publisert: 31 okt. 2018

  Lengde: 43:26

 • Luksusfellen

  Episode 8

  Kai Roger bor på en slektsgård i Åfarnes. Han er femte generasjon bonde, og føler på forventningene om å gjøre det godt. Problemet er at det ikke går så bra, det går heller skikkelig dårlig!

  Publisert: 7 nov. 2018

  Lengde: 43:00

Trending

Masterchef USA

Masterchef USA

Nye episoder!
Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Svenske Hollywoodfruer

Svenske Hollywoodfruer

Se hele den nye sesongen!
Scream Queens

Scream Queens

Scream Queens er svart komedie og slasher-sjangeren i ett!