Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Hvem er den beste megleren? I denne serien kjemper tre meglere mot hverandre gjennom én uke, og målet er å finne den perfekte boligen til deltakere som ønsker å få boligdrømmen oppfylt. Mens den ene megleren viser fram sitt boligforslag til kjøperne, sitter de to andre i en bil utenfor, og følger det hele direkte på sin skjerm. Det vil bli beinhard kniving og sleipe kommentarer meglerne imellom, og supermegler Nils Nordvik vil kommentere og korrigere. Etter at ukens fire boligkjøpere har delt ut sine poeng, og forhåpentligvis sitter igjen med sin nye drømmebolig, kåres en vinner. Se sesong 1

 • Episode 1

  Karoline og Nicholai har vært kjærester i 7 måneder, og nå vil de kjøpe sammen. Drømmen er en treromsleilighet med kjempestor veranda!

  Publisert: 3 okt. 2016

 • Episode 2

  Linn Karen Carlsen er en kunstnersjel fanget i en kommunearbeiders liv. Hun bor midt på Majorstuen i Oslo, og nå lengter hun etter en hytte og kunstneroase utenfor sentrum.

  Publisert: 4 okt. 2016

 • Episode 3

  Fredrik og Linda bor sammen med to barn på 65 kvadratmeter, og nå ønsker de seg rekkehus med en liten hage. Det viktigste er at det er barnevennlig område med kort vei til kollektivtilbud.

  Publisert: 5 okt. 2016

 • Episode 4

  Andreas Thorsen er blitt 31 år gammel, og alle er enige i at det er på tide at han flytter hjemmefra. Andreas' eneste egne krav er at den nye leiligheten ikke er i kjelleren hos mamma.

  Publisert: 6 okt. 2016

 • Episode 5

  Ny uke, nye meglere. Denne uken kjemper Jørgen Swensen, Helena Holthe og Per Elling Sylte om å vise frem de mest perfekte boligene til de håpefulle boligkjøperne.

  Publisert: 10 okt. 2016

 • Episode 6

  27-åringen Jan-Egil Aasterud leter etter en leilighet øst i Oslo. Jan-Egil sitter i rullestol og har derfor en del spesifikke krav til den nye leiligheten.

  Publisert: 11 okt. 2016

 • Episode 7

  Hilde Nordlund har gjort det slutt med kjæresten. Hun flytter fra deres felles nyoppussede leilighet og har en masse krav til ny bolig. Hilde vil bo langs ring 2 i Oslo, og i alle fall innenfor ring 3.

  Publisert: 12 okt. 2016

 • Episode 8

  Kjetil Thue og Agnete Nielsen er nye samboere, og nå er de på jakt etter drømmehjemmet. De har en lang liste med krav, heriblant stor bod til alt sportsutstyret og stort kjøkken.

  Publisert: 13 okt. 2016

 • Episode 9

  Samboerparet Alexander Tjøsvold og Andre Starheim er på jakt etter ny bolig. For øyeblikket leier de sammen i Drammen, men nå er de klare for å kjøpe sin første leilighet sammen.

  Publisert: 17 okt. 2016

 • Episode 10

  Førstegangskjøperen Wetle Finsådal er ferdig med studiene og vil inn på boligmarkedet. Helst vil Wetle bo på fasjonable Frogner, men med et budsjett på 2,5 millioner kan det bli vanskelig.

  Publisert: 18 okt. 2016

 • Episode 11

  Den store leiligheten på Skarpsno er blitt for stor for Roger og Ann Meltoft, og nå ønsker de seg noe mindre.

  Publisert: 19 okt. 2016

 • Episode 12

  Pernille og Henning Myren er et ektepar i 20-årene som eier en leilighet på Lørenskog. Nå planlegger paret å stifte familie, og ønsker seg dermed større plass.

  Publisert: 20 okt. 2016