Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


I reiseprogrammet Nordens perler teamer Jannecke Weeden opp med en av Skandinavias beste kokker, Stian Floer. Sammen besøker de Nordens aller flotteste turiststeder og hoteller. Jannecke elsker luksus, men er utrolig kresen når det kommer til mat. Stian synes det er helt greit å sove i sovepose, men lever for mat. Det blir «glamping», luksus og spektakulære omgivelser, og Stian viser at det nordiske kjøkken er alt annet enn kjedelig.

 • Episode 1

  I første programmet besøker duoen Juvet landskapshotell i Valldal, der den Oscar-vinnende filmen Ex Machina ble spilt inn, og fantastisk natur møter eksperimentell arkitektur.

  Publisert: 7 mars 2017

 • Episode 2

  Jannecke og Stian setter kursen mot Danmark for å feriere på den danske måten, med luksuskroferie på ærverdige Falsled kro, som ble oppført på 1500-tallet.

  Publisert: 14 mars 2017

 • Episode 3

  Jannecke og Stian reiser til Brumunddal for å overnatte i tretopphytter, åtte meter over bakken. Deretter går reisen videre til Sala Silvergruva, der natten blir tilbragt i verdens dypeste suite.

  Publisert: 21 mars 2017

 • Episode 4

  Jannecke og Stian setter kursen mot Gotland. Der lar Jannecke seg imponere av Fabriken Furillen, som er en nedlagt fabrikk som er blitt til en interiørperle av et hotell i et gammelt kalksteinsbrudd.

  Publisert: 28 mars 2017

 • Episode 5

  Jannecke og Stian setter kursen mot Nord-Sverige for å bo i tretoppene på Treehotel, som består av syv helt forskjellige trehytter i prisvinnende design. Til middag serverer Stian bjørnekjøtt, til Janneckes store overraskelse. Videre går veien innom det tradisjonsrike fiskeværet Støtt Brygge, som ligger sør for Bodø, før duoen besøker et av verdens "hippeste" hoteller i Stockholm, nemlig Hotel Miss Clara. Og Jannecke gjør store øyne på restauranten Punk Royale, når hun får servert kaviar rett i hånda.

  Publisert: 31 mars 2017

 • Episode 6

  I Nordens Perler denne uken setter Jannecke og Stian kursen mot Gotland for å dra på trøffeljakt. På den flotte kroen Smakrike, får Stian være med på å lage et herlig måltid bestående av dagens trøffelfangst. Deretter går turen til Island og Dill Restaurant, der det serveres fermentert mat, og Jannecke får fullstendig bakoversveis når hun får servert mat røyket på saueavføring. Siste destinasjon er Helsinki og designhotellet Klaus K, samt et besøk til den eksklusive luksusrestauranten Finnjävel.

  Publisert: 31 mars 2017

 • Episode 7

  I Stockholm besøker Jannecke og Stian luksushotellet Nobis, som tidligere var en bank med en dramatisk historie. I 1973 ble nemlig ansatte holdt som gisler i seks dager, og begrepet Stockholm-syndrom oppstod.

  Publisert: 31 mars 2017

 • Episode 8

  Båtskrekken til Jannecke setter inn, og Stian må besøke øya Myken, en fire timers båttur utenfor Ørnes i Nordland, alene. Der besøker han whisky-destilleriet, og drar på havfiske.

  Publisert: 31 mars 2017

 • Episode 9

  Turen går til Valdres og Herangtunet Boutique Hotel, der Jannecke jakter luksus og Stian jakter rype. Videre settes kursen mot Islands varme kilder og Silica Hotel.

  Publisert: 31 mars 2017

 • Episode 10

  Jannecke og Stian legger ut på tur for siste gang. Gotland skal besøkes, og der har de hele Hotell Stelor for seg selv.

  Publisert: 31 mars 2017