Se programmetSesong 8 - Episode 5

Favoritt

Sesong


Kvinnene i MTVs "Teen Mom OG" har delt sine utfordringer, triumfer og familier i et tiår. Denne sesongen feirer vi ti år med Amber, Catelynn, Maci og Cheyenne. Flere sesonger

 • Teen Mom OG

  Episode 5

  Catelynn og Tyler flytter sammen etter en 30-dagers prøveseparasjon. Ryan kommer hjem fra avvenning og vil treffe Maci. Cheyenne og Cory krangler om at Corys nye kjæreste er rundt Ryder.

  Publisert: 3 okt. 2019

  Lengde: 40:08

 • Teen Mom OG

  Episode 4

  Levi Johnston finner lykken med kona Sunny og deres to døtre. Et nytt barn er på gang og Levi jobber hardt for å holde sin sønn Tripp engasjert, på en avstand av tusenvis av miles.

  Publisert: 26 sep. 2019

  Lengde: 37:54

 • Teen Mom OG

  Episode 3

  Danae Hudson, eksen til Brianna, er tilbake for å gå inn i sitt nye liv som transkjønnet mann. Brianna må få orden på det turbulente forholdet til sin mor før han kan fortsette med kirurgien.

  Publisert: 19 sep. 2019

  Lengde: 39:20

 • Teen Mom OG

  Episode 2

  Dakota Meyer, krigshelt og far, lærer seg delt omsorg med ekskona Bristol Palin, samtidig som han håndterer PTSD-en sin. Han gjenoppbygger livet sitt, et skritt om gangen.

  Publisert: 12 sep. 2019

  Lengde: 38:52

 • Teen Mom OG

  Episode 1

  Cory Wharton er kjent fra Real World, The Challenge, and Ex on the Beach. Nå påtar han seg sin livs rolle, som far til sin detter, Ryder.

  Publisert: 12 sep. 2019

  Lengde: 39:03