Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


I dette programmet møter vi folk som får hjelp av meglere til alt det praktiske, men de må selv overbevise potensielle kjøpere om at dette er drømmeboligen. Det er eierne som kjenner hjemmet sitt aller best og det er de som sitter på alle tipsene og hemmelighetene. Hvordan vil det gå når de skal ordne visning selv? Klarer de å holde hodet kaldt og presentere boligen fra sin beste side? Se sesong 1

 • Episode 1

  Norsk-amerikanske Lee på 28 år eier en ærverdig enebolig i Sandefjords eldste gate. Hun har pusset opp hele huset selv og skal med tungt hjerte selge det for å flytte til Bergen.

  Publisert: 12 okt. 2017

 • Episode 2

  Vi møter Siri og Chriss som eier en idyllisk enebolig og en innredet låve i vakre Årdal i Ryfylke, 1,5 time kjøring fra Stavanger.

  Publisert: 19 okt. 2017

 • Episode 3

  Tina som kjøpte en vakker laftet enebolig i tettstedet Auli for 4 år siden. Kjæresten Hans Petter har bodd i huset med henne det siste året, og nå skal hun med tungt hjerte selge drømmehuset sitt.

  Publisert: 26 okt. 2017

 • Episode 4

  Vi møter Sverre og Anita som kjøpte en forfallen gård for 11 år siden, og har bygget opp gårdsdrømmen litt etter litt. De har lagt ned mange timer, hardt arbeid og millioner i å bygge opp drømmegården.

  Publisert: 2 nov. 2017

 • Episode 5

  Kveldens deltakere er ungkaren Tore eier en tomannsbolig i Stange. Som Nordsjøarbeider er han mye borte og når han har fri liker han aller best å være på farten.

  Publisert: 9 nov. 2017

 • Episode 6

  Monica og Tor Helge bor i en stor og fin leilighet på Løren med balkong og utsikt over Oslofjorden. Men paret er så glad i sola at det er uaktuelt å ha en leilighet uten takterrasse og derfor skal de nå flytte.

  Publisert: 16 nov. 2017