warning iconBeklager, programmet er ikke lenger tilgjengelig, men det er mange andre spennende programmer du kan se her på Viafree!

Populære livsstil serier

Luksusfellen

Se sesong 16-21

Superoppusserne

Superoppusserne

Se sesong 1-2

Alle livsstil serier

Businessfellen

Businessfellen

Det er ikke bare privatpersoner som sliter økonomisk, det finnes også tusenvis av norske småbedrifter som sliter med økonomien og driften av bedriften sin. Dette programmet handler om drømmen om å starte opp noe med to bare hender eller å overta bedriften som har vært i familiens hender i årevis. Stadig flere nordmenn setter drømmen til livs, og med økning i antall bedrifter øker også antallet konkurser og tvangssalg. Mye blir satt på spill og bedriftseierne som oppdager at det slett ikke er så enkelt som de trodde, og risikerer å miste alt. Heldigvis finnes det hjelp å få, for nå...

Eventyrlig oppussing

Eventyrlig oppussing

Norges mest eksotiske oppussingsprogram er tilbake!

Extreme Cribs

MTVs Cribs er tilbake... med en ny vri! Extreme Cribs presenterer ukonvensjonelle boliger på et helt nytt nivå... bokstavelig talt! Møt kreative familier som har omdefinert hva som gjør et hus til et hjem.

Flipping Out

Flipping Out

De selger hus til flere millioner, og driver et blomstrende interiørdesignfirma.

Flytte for meg sjæl

Flytte for meg sjæl

I Flytte for meg sjæl følger vi unge voksne som skal kjøpe sin aller første bolig. Mange av de kan svært lite om boligkjøp, men med hjelp fra eksperter i DNB følger vi de i jakten på drømmekåken. Vil de oppfylle boligdrømmen?

Jul på bruket

Jul på bruket

Halvor Bakke elsker jul og han elsker å få gjester. Derfor har han invitert sine gode venninner Kathrine Sørland og Ida Gran-Jansen fra “Hele Norge baker” til web-TV-serien “Jul på bruket”, der de deler sine beste juletips med deg. I de fire episodene som kommer ut hver søndag i advent kan du følge med på Halvors adventsforberedelser. Du møter en entusiastisk programleder med et stort julehjerte som vil gi deg en den beste gaven du kan få: En god, gammeldags og magisk jul.

Klar, ferdig, solgt!

Klar, ferdig, solgt!

Klar, ferdig, solgt!

Luksusfellen

Luksusfellen

Økonomiske eksperter hjelper vanlige nordmenn med å rydde opp i privatøkonomien.

Luksusfellen - hvordan gikk det

Luksusfellen - hvordan gikk det

For et år siden møtte vi småbarnsmoren Scarlet for første gang. Nå reiser ekspertene tilbake for å se hvordan Scarlet har klart seg på egenhånd.

Meglerkampen

Meglerkampen

Hvem er den beste megleren? I denne serien kjemper tre meglere mot hverandre gjennom én uke, og målet er å finne den perfekte boligen til deltakere som ønsker å få boligdrømmen oppfylt. Mens den ene megleren viser fram sitt boligforslag til kjøperne, sitter de to andre i en bil utenfor, og følger det hele direkte på sin skjerm. Det vil bli beinhard kniving og sleipe kommentarer meglerne imellom, og supermegler Nils Nordvik vil kommentere og korrigere. Etter at ukens fire boligkjøpere har delt ut sine poeng, og forhåpentligvis sitter igjen med sin nye drømmebolig, kåres en vinner.

Million Dollar Listing New York

Million Dollar Listing New York

Supermeglerne er mer sultne enn noensinne på å dominere eiendomsmarkedet i New York.

Nordens perler

Nordens perler

I reiseprogrammet Nordens perler teamer Jannecke Weeden opp med en av Skandinavias beste kokker, Stian Floer. Sammen besøker de Nordens aller flotteste turiststeder og hoteller.

Retro Cribs

Retro Cribs

Reality.

Superoppusserne

Superoppusserne

I Superoppusserne møter vi åtte familier som av ulike årsaker har en upraktisk og dysfunksjonell bolig som ikke dekker behovene deres. De drømmer om et bedre hjem. Vårt team, med interiørarkitekt Linda Steen i spissen, rykker inn med ekstrem faglig tyngde og tar problemene på alvor. Gjennom en uke løfter de et hjem, rom for rom, til livet til eierne er forandret og de har fått et godt og funksjonelt hjem.

Visning

Visning

I dette programmet møter vi folk som får hjelp av meglere til alt det praktiske, men de må selv overbevise potensielle kjøpere om at dette er drømmeboligen.