Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Line Verndal tar oss med på en unik reise inn i kaffens verden for å utforske smak, aroma, historie og kultur, og oppleve menneskene og lidenskapen bak god kaffe. Se sesong 1

 • Episode 1

  Vi nordmenn elsker kaffe. Vi drikker den gylne drikken over alt og når som helst. Line Verndal tar oss med på en reise inn i kaffens verden og undersøker hvordan kaffe har blitt en så pass viktig del av vår kultur.

  Publisert: 20 sep. 2017

 • Episode 2

  Det meste av kaffen vi drikker i dag er fortsatt håndplukket, og et viktig levebrød for millioner av mennesker verden over. Bli med Line Verndal på en kaffereise til Colombia hvor hun møter menneskene bak det sorte gullet.

  Publisert: 20 sep. 2017

 • Episode 3

  Kunnskapen om god kaffedyrking går ofte i arv gjennom generasjoner. Bli med Line Verndal på en kaffereise til Colombia hvor hun møter neste generasjons kaffedyrkere og lærer mer om hvordan kaffen prosesseres.

  Publisert: 20 sep. 2017

 • Episode 4

  I dag er kaffe en av verdens største handelsvarer. Bli med Line på en kaffereise til Brasil hvor hun lærer mer om kaffens historie og hvordan kaffe produseres i stor skala.

  Publisert: 20 sep. 2017

 • Episode 5

  Norge har noe av verdens beste kaffe, men dette kommer ikke av seg selv. Line Verndal tar oss med til et av Norges største kaffehus for å se hvordan kaffen blandes, brennes og pakkes.

  Publisert: 20 sep. 2017

 • Episode 6

  Line Verndal tar turen til Grünerløkka i Oslo og møter en verdensmester i kaffebrygging for å lære mer om hvordan man kan lage god kaffe hjemme.

  Publisert: 20 sep. 2017