Episode 1
7 apr. 2020
I første avsnitt av femte sesong besøker Gordon Ramsay restauranten "Blackberry's Catering and Family Restaurant" som ligger i Plainfield, New Jersey. Her må han hjelpe til med å forandre kvaliteten av maten og servicen.
I første avsnitt av femte sesong besøker Gordon Ramsay restauranten "Blackberry's Catering and Family Restaurant" som ligger i Plainfield, New Jersey. Her må han hjelpe til med å forandre kvaliteten av maten og servicen.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.