• Episode 1

  9 sep. 2015

  I sesongpremieren av Hellstrøm rydder opp, drar vi til «lille USA» - eller Lista i Farsund. Der driver Liv Siri den amerikansk diner-inspirerte 8th. Avenue. Men med dalende besøkstall og ditto kvalitet på spesialitetene, har Eyvind nå en stor oppgave foran seg.

 • Episode 2

  16 sep. 2015

  Eyvind tar turen til Vestlandet og idylliske Bekkjarvik. Der driver ekteparet Frank og Camilla restauranten Tonnings. Ekteparet jobber lange dager, og med et mål om å gjøre Tonnings til en hjemmekoselig møteplass med hjemmelaget mat. Men med burger og pizza på menyen, peker pilen brutalt nedover.

 • Episode 3

  23 sep. 2015

  Eyvind kaster seg i bilen og kjører til Kristiansand for å hjelpe Shakir. Han driver den italienske restauranten Zarinas, og ser for øyeblikket mørkt på driften. Menyen er oversatt med Google og henger ikke på greip hverken språk- eller matmessig - ikke én eneste italiensk rett får man smakt her.

 • Episode 4

  30 sep. 2015

  Eyvind drar til Øvrevoll travbane og restauranten Sherryhaugen. Innehaver Stian har et spesielt forhold til travbanen og ønsker nå å stable guttedrømmen om å drive en suksessfull restaurant på beina. Men uten gjester i hverdagene ser ikke det ikke ut som drømmen går i oppfyllelse med det første.

 • Episode 5

  7 okt. 2015

  Litt på utsiden av restaurantkjernen i Arendal ligger en sjarmerende restaurant med det underlige navnet Gørr Go' Mad. Innehaveren Kenth vil satse på ordentlig norsk mat, men menyen tilsier noe annet. Den har både spanske og italienske innslag, og fremstår ikke spesielt norsk.

 • Episode 6

  14 okt. 2015

  I kveld drar vi til Kongsvinger. Der ligger Bastian - en restaurant og pub med en svært uinspirerende meny. Kai jobber seg omtrent ihjel med å være både eier, kokk og dørvakt og det går på helsa løs. Dette blir en følelsesmessig tung snuoperasjon der mye står på spill. Klarer mesterkokken Hellstrøm å snu om på spisestedet?

 • Episode 7

  21 okt. 2015

  I kveld tar Eyvind turen til Blåkors i Oslo. Blåkors er en hjelpeorganisasjon som blant annet gir et varmt måltid om dagen til rusavhengige og trengende. Når Eyvind ser mangelen på gode råvarer, samt at kokken ikke bruker oppskrifter når hun lager mat blir han sjokkert. Her må det en opprydning til.

 • Episode 8

  28 okt. 2015

  Daglig leder Phuong sin første restaurant i Kongsberg. Hun serverer et solid utvalg av retter til relativt stive priser. og på kjøkkenet finner man blant annet store mengder frossenvarer, gammel hvitløksolje og bedervede skalldyr Kjøkkenet må ryddes, og hvem er vel det bedre skikket til det enn Hellstrøm?

 • Episode 9

  4 nov. 2015

  Hanne og Thor driver Garverigaarden på Roa. De har ingen tidligere erfaring fra restaurantbransjen. Garverigaarden var en drøm som ble virkelig for Hanne, men nå ser det dessverre ut som om den er blitt forvandlet til et mareritt med dårlig økonomi og konflikter med personale. Nå gjenstår det å se om Hellstrøm kan rydde opp.

 • Episode 10

  11 nov. 2015

  Lisbeth og Morten driver restauranten Snadder i Sandefjord. Når Eyvind tester ut menyen, er hans klare dom at maten er både uinspererende, smakløs og det verste er at den er ikke er varm, men lunken.

 • Episode 11

  18 nov. 2015

  I denne episoden får vi et gjensyn med denne sesongens deltakere og deres spisesteder.

 • Episode 12

  25 nov. 2015

  I denne episoden får vi et gjensyn med spisesteder og restauranter fra alle de foregående sesongene i programserien.