Se programmetSesong 2 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Hele Norge baker-vinneren Ida Gran-Jansen er tilbake med en ny sesong av Idas fristelser. Kreative smaksopplevelser i lekker innpakning og gamle klassikere i ny drakt er stikkord når Ida inviterer kjente bakere og gode venner inn på sitt eget kjøkken. Trinn for trinn vil hun forklare sine egne oppskrifter i detalj, avsløre smarte teknikker og forene uventede smaker. Se sesong 1-3

 • Episode 1

  Ida lager fantastisk gode nøttebarer som er fulle av energi, som er perfekte til å ha med seg i tursekken. Dessuten baker hun det som må være verdens beste brownies med sjokolade og nøtter, og som er en suveren belønning etter en lang dag.

  Publisert: 19 okt. 2015

 • Episode 2

  Trenger du en festkake til 17. mai eller en konfirmasjon? Ja, da kan du prøve deg på den klassiske Pavlovaen. Idas versjon kommer med bringebær og pasjonsfrukt på toppen. Dessuten har hun en alternativ versjon for deg som kanskje er litt mer lysten på sjokolade.

  Publisert: 20 okt. 2015

 • Episode 3

  For å lære å lage kakepynt inviterer Ida tidligere norgesmester i konditorkunst Patrick Dufaud. Patrick har jobbet som konditor siden han var 15 og er utdannet både baker og konditor i Frankrike. Han gir deg enkle, men gode tips til hvordan man lager eksepsjonelt flotte kaker.

  Publisert: 21 okt. 2015

 • Episode 4

  Den store tertedagen er endelig kommet og Ida viser deg hvordan man mestrer kunsten å lage en utrolig saftig sitronterte, og det blir også miniterter fylt med karamell og sjokolade.

  Publisert: 22 okt. 2015

 • Episode 5

  Is fra butikken kan være vel og bra, men i dag viser Ida hvordan du lager skikkelig deilig hjemmelaget iskrem. Hun har to favoritter som hun vil dele med deg, en silkemyk vaniljeiskrem med nøttenugatin og utsøkt pistasjis.

  Publisert: 26 okt. 2015

 • Episode 6

  Et flittig brukt krydder i kjøkkenet til Ida er vanilje, og hun foretrekker å bruke hele vaniljestenger. I kveld viser hun hvordan man lager en deilig Crème brûlée, og i tillegg blir det smakfulle vaniljesnurrer og hjemmelaget vaniljesukker, som jo er den perfekte vertinnegaven.

  Publisert: 27 okt. 2015

 • Episode 7

  En nydelig kake som passer for enhver anledning står på plakaten hos Ida i dag. Hun viser deg også hvordan du kan lage perfekte makroner, noe som ikke er så vanskelig som mange skal ha det til. Dagens ingrediens er bringebær.

  Publisert: 28 okt. 2015

 • Episode 8

  Hvis du lurer på hva du skal servere til kaffen i dag har Ida et tips til deg; kringle med kanel og rosiner, som ikke bare smaker bra, men som gjør seg på bordet også. Dessuten blir det Snickersboller som garantert kommer til å gå rett hjem hos både store og små.

  Publisert: 29 okt. 2015

 • Episode 9

  Et lite triks er å plassere dine fem om dagen i ei skikkelig god eplekake, og i dag viser Ida hvordan en går frem for å lage hennes favoritt. En annen løsning er å ta deg fem av hennes sprø og fantastiske eplemuffins.

  Publisert: 2 nov. 2015

 • Episode 10

  Det er vanskelig å gå feil med tacos på fredagen. Men det er mulig å gjøre det bedre, du kan gjøre som Ida og lage dine egne tortillalefser. Det er heller ikke feil å toppe sine burgere med hjemmelagde burgerbrød, og Ida viser deg hvordan du lager både fine og grove.

  Publisert: 3 nov. 2015

 • Episode 11

  Christer Rødseth som har vært med å vinne kokke-VM, og som nå er kjøkkensjef på restauranten Fjøla, kommer innom for å vise Ida hvordan han lager sin fortreffelige eplekake i porsjonsform. Hemmeligheten er å toppe dem er et tykt lag med karamell!

  Publisert: 4 nov. 2015

 • Episode 12

  Vi kan ikke si at dette er sunt, men vi kan love deg at det smaker nydelig. Ida viser hvordan hun lager luftige og smakfulle sjokoladeboller, og en ekstraordinær brownies. Dette er kanskje ikke hverdagskost, men som skapt for å toppe de riktige anledningene.

  Publisert: 5 nov. 2015