Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Julen er kommet til Idas kjøkken og sammen med kokebokforfatter Bodil Nordjorde, MasterChef-dommer Gregory Paul, programleder Jannecke Weeden og den nye dommeren i Hele Norge baker Linda Roalstad, lager hun de gode gamle klassikerne med en moderne vri. Sirupsnipper med pistasj og fruktkake med smørkrem og tranebær, samt øl- og pepperkaketrøfler er bare noen av herlighetene som står på menyen. Ida er også full av tips til hva man kan gi bort av spiselige julegaver og også hvordan man lekkert kan dandere de små presangene. Velkommen til Idas julebakeri! Se sesong 1

 • Episode 1

  Ida baker utsøkte julekaker etter tradisjonelle oppskrifter. Sirupsnipper med pistasj og fruktkake med smørkrem og tranebær er bare noe av det som står på menyen.

  Publisert: 23 nov. 2015

 • Episode 2

  Jannecke Weeden besøker Idas julebakeri og sammen med Ida baker de snurrer med appelsin og sjokolade. Ida kan dessuten friste med posjert pære med karamell, krumkaker og sine egne tilslørte julepiker.

  Publisert: 24 nov. 2015

 • Episode 3

  Ida baker ting man kan gi vekk til jul, som karameller og browniemiks på krukke, og Linda - den nye dommeren i Hele Norge baker - stikker innom og viser fremgangsmåten på sine egne øl- og pepperkaketrøfler.

  Publisert: 25 nov. 2015

 • Episode 4

  Gregory fra MasterChef bidrar med en fransk juleklassiker, omelette norvègienne med is og marengs. Ida gir deg også oppskriften på noen nydelige julemakroner og en peanøttfudge som gir nøtten en ny vår i julen.

  Publisert: 26 nov. 2015