Episode 1
24 mars 2020
Jamie blir inspirert av fantastisk gatemat fra India, og tilbereder deretter en utsøkt sandwich med pommes frites - sprø og full av smak.
Jamie blir inspirert av fantastisk gatemat fra India, og tilbereder deretter en utsøkt sandwich med pommes frites - sprø og full av smak.
Jamie tryller frem en herlig chiligryte som beviser at det kan være futt i grønnsaker også. I India lærer han nye triks, og tilbereder en krydret pastinakksuppe.
Det blir en grønnsaksfest når Jamie tilbereder sin vågale burger med svarte bønner, frisk fargerik salsa, mango og avokado.
Jamie er på jakt etter fantastiske avlinger på Asias største frukt- og grønnsaksmarked, og tilbereder en utrolig bønnesalat. Deretter besøker han krydderbodene i Jerusalem.
Jamie lærer seg de tradisjonelle metodene for å tilberede grønnsaker med fyll i Midt-Østen, og tilbereder smakfulle auberginer med indisk krydder.
Inspirert av de deilige lunsjmenyene i Jerusalem, drar Jamie opp ermene og tilbereder en haug med sunne pannekaker med spinat, ost og chili.