Se programmetSesong 2 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Nok en gang inviterer Pascal Dupuy deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Selv om kjemien stort sett er god på kjøkkenet og rundt bakedisken, er det likevel noen som ikke klarer å tilpasse seg den franske konditorens høye standard. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk. Se sesong 1-2

 • Episode 1

  Komikerfrue skal på Skal vi danse-fest og vil ha med seg Pascals magiske makroner. Pascal, som selv har vært deltaker, vil ikke skuffe. Han gir nyansatte Younes ansvaret for at makronene holder høy kvalitet. Men går det slik som Pascal ønsker?

  Publisert: 30 jan. 2018

 • Episode 2

  Pascal er på ferie i Frankrike, og i hans sted er det 22 år gamle Mathrurin som er sjef for alle fem filialene, i tillegg til å styre konditorer som er både eldre og mer erfarne enn han selv.

  Publisert: 6 feb. 2018

 • Episode 3

  Pascal tar seg vann over hodet når han lover å lage 400 spesialmakroner til en fest som Plan Norge skal ha samme kveld. Det er mye som skal gjøres i konditoriet, så Pascal selv ender opp med å lage, stable og kjøre makronene til festen.

  Publisert: 13 feb. 2018

 • Episode 4

  Nok en gang inviterer Pascal Dupuy deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber.

  Publisert: 20 feb. 2018

 • Episode 5

  Julen nærmer seg med stormskritt, og det begynner å haste med å få ut årets julekalendere. Med over 70 000 konfektbiter, som skal fordeles på 3000 kalendere, har Nicola og Barbora hendene fulle.

  Publisert: 27 feb. 2018

 • Episode 6

  Det er julestemning på Pascals konditori. Pascal selv ønsker flere julevarer han kan tilby sine kunder, og setter i gang med produksjon av glinsende flotte julekuler i sjokolade og jule-elger med røde neser.

  Publisert: 6 mars 2018

 • Episode 7

  Tempoet på konditoriet er høyt for en litt julestresset Pascal. Han gir Younes i oppgave å bygge et høyt tårn av makroner til en juleutstilling han har planlagt for filialen i Henrik Ibsens gate.

  Publisert: 13 mars 2018

 • Episode 8

  På Pascals konditori er det siste innspurt før jul. I tillegg til alle juleprodukter som skal lages og kjøres ut til butikker, har Pascal takket ja til å lage en gigantisk kakepyramide til et nærstående bryllup.

  Publisert: 20 mars 2018

 • Episode 9

  Det er årets første arbeidsdag. Pascal og hans stab håper på å få en rolig start på det nye året, men skjønner raskt at det blir det ikke.

  Publisert: 3 april 2018

 • Episode 10

  Pascal ønsker å glede sine kollegaer og tar de med på skidag. Ikke alle er like begeistra for den ideen, men en entusiastisk Pascal storkoser seg mens uvørne konditorbein stavrer seg rundt i skibakken.

  Publisert: 10 april 2018