Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Har du noen gang lurt på hvordan det er å jobbe for Norges gjeveste konditor? Grip sjansen, for nå inviterer Pascal Dupuy deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber. Selv om kjemien stort sett er god på kjøkkenet og rundt bakedisken, er det likevel noen som ikke klarer å tilpasse seg den franske konditorens høye standard. Bakeriet i Tollbugata leverer dessuten kaker til alle filialene, så her blir det fort travelt, hektisk og til tider dramatisk. Se sesong 1-2

 • Episode 1

  Har du noen gang lurt på hvordan det er å jobbe for Norges gjeveste konditor? Grip sjansen, for nå inviterer Pascal Dupuy deg inn i sitt travle bakeverksted i Tollbugata i Oslo. Foruten eksklusiv sniktitt på arbeidsmetoder og tips og triks fra Pascal selv, blir vi kjent med de ansatte og hvordan de jobber.

  Publisert: 3 mars 2015

 • Episode 2

  Arbeidsdagen får en røff start for Johanna, når en kunde kommer innom for å hente kaka hun har bestilt. Det viser seg at kaken står fiks ferdig i en annen filial. Konditoren Fabien tar feil i en oppskrift på glasur - noe som åpenbart ikke er bra nok for Pascals høye standard.

  Publisert: 10 mars 2015

 • Episode 3

  Ny dag i Pascals konditori, der ingen dag er lik. Det er snart påske og for å komme i påskestemning, bestemmer Pascal seg for å lage det største påskeegget av mørk sjokolade du noen sinne har sett. Det viser seg imidlertid at det krever både en stø hånd og en god dose med sjokolade og tålmodighet for å sette delikatessen på plass.

  Publisert: 17 mars 2015

 • Episode 4

  Pascal og hans kollegaer i Tollbugata får en røff start på arbeidsdagen. Fryseren har gått i stykker i løpet av natten, hvilket betyr at mellom fem og ti tusen kaker må kastes. Da elektrikeren ankommer, får man imidlertid beskjed om at feilen skyldes en ansatt som har skrudd av en kompressor

  Publisert: 24 mars 2015

 • Episode 5

  Pascal overrasker sine undersåtter med en tur til konditor-mekka Paris. Vi blir med Barbara og Fabien på norskkurs og vi skal se Pascal dømme Norgesmesterskapet i konditorkunst. Vi skal også se at Pascal har hendene fulle med fem filialer, og overrasker alle sammen med uanmeldte besøk. Ikke alle er like forberedte.

  Publisert: 7 april 2015

 • Episode 6

  Pascal får en uvelkommen overraskelse fra sine ansatte. Stemningen mellom konditor Fabien og Pascal når et bunnpunkt. Hvor lenge får han være i bedriften? Og hvordan er det for en ung lærling å utfordre Pascals skyhøye kvalitetskrav?

  Publisert: 14 april 2015

 • Episode 7

  I kveldens episode dukker plutselig Mattilsynet opp i Pascals konditori. Cato kommer med en sjokkerende nyhet, mens Mariusz må stå skolerett for Pascal. Sjefen sjøl tar med seg gjengen ut av kontoret på en sårt etterlengtet utflukt.

  Publisert: 21 april 2015