Se programmetSesong 2 - Episode 7

Favoritt

Sesong


Bli med Storbritannias favorittbaker Paul Hollywood når han legger ut på en reise for å finne frem til de beste oppskriftene som har vært med på å forme den kulinariske kulturen og arven i noen av verdens største og mest pulserende byer. Fra Cape Town til Reykjavik er Paul vår personlige guide inn i de saftigste hjørnene av bakerverkenes tilholdssteder.

 • Episode 7

  Paul er tilbake i USA og finner ut mer om San Franciscos kjente merkevare: Surdeigsbrødet. Velrenommerte Chad Robertson i Tartine-bakeriet tar ham i mot.

  29 dager igjen

  Publisert: 28 jan. 2020

 • Episode 6

  Paul er på Island og utforsker Reykjaviks bakerier og baketradisjoner. I et så værhardt land der dyrking av korn er en utfordring, er han ikke sikker på hva han kan vente seg.

  22 dager igjen

  Publisert: 21 jan. 2020

 • Episode 5

  Paul Hollywood er tilbake på Kypros - et sted han har tilbragt seks år av sitt liv som baker ved et luksushotell. Med hjertevarme viser han oss en kultur han kjenner godt og verdsetter inderlig.

  15 dager igjen

  Publisert: 14 jan. 2020

 • Episode 4

  Paul er i Antwerpen for første gang, men har allerede god kjennskap til den belgiske sjokoladen. Han oppdager en by som er rene mathimmelen - full av de ingrediensene vi liker best.

  8 dager igjen

  Publisert: 7 jan. 2020