• Episode 1

  14 des. 2017

  I denne episoden av Garagen Gold møter vi Arvid Indrehus som holder til i Billingstad. Arvid startet sin Ford-interesse allerede som 9-åring, og siden den gang har han opparbeidet seg en Ford-samling få har sett maken til. Og ikke bare det, han har også en helt unik samling av BMW Alpina-biler.

 • Episode 2

  14 des. 2017

  I denne episoden av Garagen Gold drar vi til et lite sted utenfor Bergen, nemlig Jondal. Her møter vi Kåre Jørgen Underhaug (22) som har en samling på nærmere 50 biler! Det viktigste for Kåre Jørgen er at bilene hans har en historisk tilknytning til Jondal kommune og familien hans. Deriblant har han skaffet seg den gamle sykehusbilen som kom til Jondal i 1952. Så i tillegg til kjøretur i Jondals historie med en Morris J., får vi bli med på ferdigstilling av hans "Største kjærlighet".

 • Episode 3

  14 des. 2017

  I denne episoden av Garagen Gold møter vi en som har satt sitt hjerte på et bestemt bilmerke, og det er Lamborghini. Harald Skjøldt er kjent for å være den største Lamborghini-entusiasten i Norge. Blant alle sine biler finner vi hans aller første kjærlighet, en Countach fra 1974, og den vakre Miura S., tidligere eid av selveste Frank Sinatra! Han ser på bilene sine som kunst, og kunst skal bevares og vises. Derfor kan du lett finne ham på ulike bilutstillinger, og denne gangen fant vi Harald på Classic Car Show, Exporama i Oslo.

 • Episode 4

  14 des. 2017

  I denne episoden møter vi Bjørn Monsbakken. Han har åpnet sitt eget museum med sin private samling av biler og motorsykler. Deriblant hans aller største kjærlighet: En blå Toyota Celica. For å komme til dette punktet har han ofret både hus og hytte, og resultatet har blitt Ådalsbruk motormuseum. Dette museet handler ikke bare om kjøretøyene og de antikke gjenstandene på innsiden, men også om å være en del av et fellesskap. Og hvert år arrangerer Bjørn et arrangement, "Pinseløpet", og dette gir veteranentusiastene en mulighet til å samles.

 • Episode 5

  14 des. 2017

  I denne episoden møter vi en gammel racerbilsjåfør som holder til i Oslo. Han begynte å kjøre racerbil i en alder av 16 år og fant ut at dette var hans drøm. Nå i en alder av 74 år er han fortsatt like ivrig bak rattet. Jan Hroar Bjørklund har gjennom sin racingkarriere samlet opp en stor samling av troféer, og med tiden har det også samlet seg opp en samling av racerbiler. Stående i sin garasje har han per i dag ni racerbiler, og på toppen av listen hans finner vi en Lotus, en Audi og en Porsche 911. Han forteller oss historien om hans racingkarriere, og vi får også bli med Jan på Gatebil på Rudskogen, der han skal kjøre "Gatebil Extreme” i regnet.

 • Episode 6

  14 des. 2017

  I denne episoden reiser vi helt til Etne i Hordaland. Han samler på et bestemt merke av biler. Han har nemlig per i dag syv BMW E30, og er fortsatt på utkikk etter flere. Han skal reise en 8 timers kjøretur for å delta på arrangementet "E30 Meet, på Rudskogen Motorsenter, og i løpet av sin tid på Rudskogen får han også mulighet til å sitte på i en veldig spesiell BMW.