Favoritt

Sesong


Evig motorentusiast Asgeir Borgemoen har truffet enda flere nordmenn som deler hans lidenskap for kubikk, motorolje og hestekrefter. Kjøretøyene og prosjektene over sesongens 20 episoder varierer, men felles for de alle er lidenskapen for kjøreglede på land og vann. Se alle sesongene!

 • Garasjen

  Episode 1

  I sesongens første episode møter vi Trine Opshal og familien, som alle driver med bilsport. Mor og datter skal delta i landsfinalen, og Asgeir blir med når de skal teste golfen sin på bane.

  Publisert: 28 mars 2016

  Lengde: 43:00

 • Garasjen

  Episode 2

  I denne episoden tar Asgeir og Maria Elena turen til Danmark der Migatronic holder til. Maria Elena har aldri sveiset, men nå står opplæring for tur, og Asgeir får en innføring i å sveise med Tigg.

  Publisert: 4 april 2016

  Lengde: 43:00

 • Garasjen

  Episode 3

  Asgeir drar til Tistern og møter Petter, en 17-åring som som mekker og restaurerer antikke biler. Vi blir kjent med Atle Gulbransen, som jobber som ekspertkommentator på Viasat Motor.

  Publisert: 11 april 2016

  Lengde: 43:00

 • Garasjen

  Episode 4

  I denne episoden av Garasjen tar Asgeir turen til Leksvik i Nord-Trønderlag, der han møter Chevy Mosand og Frode P. Berge. Det er duket for nasjonal motordag, og der skal gutta delta med en bil de har jobbet lenge med.

  Publisert: 18 april 2016

  Lengde: 43:00

 • Garasjen

  Episode 5

  Asgeir drar på besøk til 16 år gamle Truls Wedvik Larssen. I garasjen står en gammel familiebil, som ikke er i kjørbar tilstand, men Truls har et mål om å få kjerra på veien før han blir 18.

  Publisert: 25 april 2016

  Lengde: 43:00

 • Garasjen

  Episode 6

  Elisabeth Mhyre og Evy Røte som har arrangert Rockabilly Rumble på Nesbyen. På dette arrangementet er det 50-tallet som gjelder, og for å passe inn blant alle bilene som har dukket opp må Asgeir få på seg et passende kostyme.

  Publisert: 2 mai 2016

  Lengde: 43:00

 • Garasjen

  Episode 7

  I denne episoden blir vi kjent med Julie Moen (16) fra Trondheim som kjører en Chevrolet Dragster. Hun har nylig rykket opp fra juniorklassen, og skal dette året få prøve seg på stripa med mer hestekrefter.

  Publisert: 9 mai 2016

  Lengde: 43:00

 • Garasjen

  Episode 8

  Vi får et gjensyn med Magnus Buseth, som vi ble kjent med i sesong 4, og Team Revolve fra NTNU i Trondheim. De jobber med en ny formel el-bil, og Asgeir får se hvordan de jobber.

  Publisert: 16 mai 2016

  Lengde: 43:00

 • Garasjen

  Episode 9

  I denne episoden av Garasjen er Asgeir i Østerriket, på formelbanen Red Bull Ring. Gutta fra Team Revolve fra NTNU i Trondheim skal konkurrere med sin hjemmesnekra formel el-bil. Hjemme i Norge igjen ...

  Publisert: 23 mai 2016

  Lengde: 43:00

 • Garasjen

  Episode 10

  Det er tid for Garasjens femte sesong, og som alltid har Asgeir møtt motorentusiaster over det ganske land, som har åpnet garasjeportene for programleder Asgeir Borgmoen.Norsk underholdnmingsprogram

  Publisert: 30 mai 2016

  Lengde: 43:00

Lignende programmer