• Episode 1

    17 nov. 2010

    I første episode får vi bli med Mackan og Erik mens de tester ut Porschen på en flyplass i Sverige. Det er noe helt annet enn å kjøre en Skoda, og krever mye mer av sjåføren. Ved startstreken i London er alt i ferd med å gå galt før de kommer seg av gårde, de har nemlig glemt å melde seg på løpet…

  • Episode 2

    17 nov. 2010

    Erik og Mackan er endelig på vei fra London mot Amsterdam i den første etappen av Gumball 3000. De er så selvsikre at de vedder mot skaperen av løpet, Maximillian Cooper, på at de skal komme først i mål. Men de kjører seg bort rett etter start. I denne episoden treffer Erik og Mackan rapstjernene Xzibit og Eve, og superhelten Batman i en ekte Batmobil. Dessuten klarer de å kjøre seg bort både i England og Frankrike, samt treffe på tungt bevæpnet politi i begge landene.

  • Episode 3

    1 des. 2010

    Gumball 3000 er ikke velkomne i Tyskland, og bilene fraktes på lastebil fra Amsterdam til Danmark mens deltakerne må kjøre buss. Første etappe er unnagjort og neste stopp er en rullebane i Danmark der de fleste deltakerne gjenforenes med bilene sine. Men lastebilen som fraktet Erik og Mackans Porsche dukker ikke opp. Det viser seg at lastebilen har blitt stoppet i Tyskland fordi det er forbudt å kjøre tunge lastebiler der på søndager.

  • Episode 4

    15 des. 2010

    Erik og Mackan krysser grensen til Sverige og kjører videre mot legendariske Anderstorp Raceway der en folkefest venter. Før bilene fortsetter mot Stockholm skal de vises fram og kjøre på en skikkelig bane. Jon Olsson er ikke sen om å svare på Mackans kappkjøringsutfordring.

  • Episode 5

    22 des. 2010

    I denne episoden forlater Erik og Mackan Stockholm for å ta turen over Atlanterhavet. Når de kommer seg til USA får de problemer med å regne om farten sin til miles. Politiet griper fort inn og de stoppes to ganger i fartskontroll og får skikkelig kjeft.

  • Episode 6

    29 des. 2010

    Gumballfølget kjører videre mot Quebec i Canada der politiet venter langs veien. Politiet er utstyrt for å kunne se hvem som bruker ulovlige hjelpemidler, og Erik og Mackan får problemer på grunn av radarvarsleren sin. De får 638 dollar i bot og utstyret blir beslaglagt. Det gjelder å holde fartsgrensen, hvis de kjører for fort kan også bilen bli beslaglagt.

  • Episode 7

    5 jan. 2011

    Gumball forlater Toronto og merkelige ting begynner å skje. Xzibit utsettes for et slemt pek, en av bilene konfiskeres av politiet, en svenske arresteres for å spinne i ring, og Erik og Mackan gifter seg ved Niagarafallene.

  • Episode 8

    12 jan. 2011

    Kommer Erik til å komme i mål uten å ha kjørt en eneste meter? Hvem taper den siste etappen og får håret klippet av? Vinner Erik og Mackan den ettertraktede ”Spirit of Gumball”-prisen for sprellene sine, eller har de giftet seg for ingenting? I sesongavslutningen kommer heltene våre i mål på Times Square i New York og avslutter årets Gumball 3000.