• Episode 1

  20 sep. 2011

  Premiere. Gumball handler ikke om å komme først frem, men om å synes mest, kjøre den heftigste bilen og feste hardest. Norske Morten Skovdahl og Tommy Sharif stiller med gode kort på hånda, med flust av energi og en styla Porsche Cayenne med 600HK. Med Mortens mantra "man blir aldri voksen" reiser de i kveldens episode til London, hvor de tar fatt på verdens mest elleville bilrally.

 • Episode 2

  27 sep. 2011

  I kveld er det dags for avreise, Gumball 3000 starter med et smell i Covent Garden i London. Neste stopp er Paris, og fyllenerver og angst fra gårsdagens Playboy-fest er glemt for lengst når Porscha ruller ut på den heftige reisen. I Gumball er veien målet, og Tommy bruker tida godt. I kveldens episode innynder han seg hos musikkstjerna EVE og får lovnader fra gutta i Boyzone om et fremtidig musikksamarbeid. Men den gode stemninga får seg en knekk når Onkel Politi kommanderer de fartsglade nordmenn av veien.

 • Episode 3

  4 okt. 2011

  I kveldens episode av Gumball 3000 får Tommy dommen fra onkel politi, etter at han ble stoppet i forrige ukes episode. Dekkongen fremstår lite adelig når han nervøst blir med inn på stasjonen. Så spørs det hva som blir utfallet når det viser seg at han har kjørt i 170 km/h. En pengebot lever han alltids greit med, men hva om lappen ryker helt i innledningen av bileventyret? Neste mål er Paris for de glade gutta.

 • Episode 4

  11 okt. 2011

  Tommy og Mortens elleville ferd gjennom Europa fortsetter, og det er ikke bare politi og bilkø som irriterer gutta. Bilen med de svenske gutta har nemlig vist seg å være verre enn både snut og trafikkork. Men i kveldens episode tar Morten og Tommy en grusom hevn på svenskene, når de klistrer bilen deres ned av norske flagg. Men det er ikke bare sabotasje og bilkjøring som står på planen, det blir selvsagt tid til en fest av det usunt heftige slaget.

 • Episode 5

  18 okt. 2011

  Gumball-sirkuset har lagt 220 mil bak seg, og de tre gutta nærmer seg halvveis. Gumball innebærer en livsførsel som krever sin mann og de tre merker at de ikke er 18 år gamle lenger. Men det nytter ikke å være sliten når de i kveldens episode nærmer seg Monaco og selveste Monaco Grand Prix. Slitne skrotter og mange tilbakelagte mil blir borte som dugg for solen når de treffer på ei sprek jente som spør om å få være med gutta på neste års løp.

 • Episode 6

  25 okt. 2011

  I kveldens episode er de fartsglade gutta på vei til Venezia, hvor Gumballs pokerturnering venter. Målet er selvsagt å knuse svenskene, men Morten og Tommy har bare ett problem; de kan nemlig ikke poker. Å lære seg et kortspill i en bil i fart er ikke enkelt, særlig ikke for en utålmodig Morten. Dermed er det ikke fritt for at det regner kort på motorveien i retning Nord-Italia i kveldens Gumball.

 • Episode 7

  1 nov. 2011

  Gumball-rallyet nærmer seg slutten, og den fartsglade trioen har klart seg gjennom fester, fartskontroller og forbikjøringer. I kveldes episode har de et uttalt ønske om å komme først til målet når de forlater Venezia. Det betyr at de må rydde av veien alle former for krangel, og ikke minst komme seg opp tidlig om morgenen. Det er ikke så lett for gutta som syns nattens fester er like morsomme som kjøringen på dagtid. I kveld nytter det ikke å blunde på øyet, når Morten, Tommy og Ben skal kjøre gjennom Slovenia, Serbia og Kroatia.

 • Episode 8

  8 nov. 2011

  Det spektakulære rallyet Gumball 3000 går mot slutten for Tommy, Morten og Ben. Det er en vedmodig gjeng som tar fatt på siste etappe av det som har vært intet mindre enn et eventyr for de tre fartsentusiastene. Den siste strekningen går på ingen på autopilot, for det er krevende veier de må forholde seg til på vei mot Istanbul. Et lyspunkt på slutten av ferden er at den svenske bilen sliter mer enn den norske, og spørsmålet er om de i det hele tatt klarer å fullføre.