Se programmetSesong 2 - Episode 1

Favoritt

Sesong


I Min motorsport følger vi forskjellige motorsportutøvere gjennom deres racingsesong. Sportene, målene og forutsetningene er forskjellige, men felles for dem alle er lidenskapen for sporten og miljøet de er i. Gjennom denne serien får vi ikke bare et innblikk i forskjellige motorsporter, men vi blir også bedre kjent med utøverne hjemme når de forbereder seg til kommende løp.

 • Episode 1

  Trine er ei jente på 26 år som kjører bilcross. Hun har tidligere deltatt i dameklassen, men i år skal hun prøve seg i seniorklassen også. Vi møter henne hjemme i Siggerud, der hun og familien hennes gjør seg klar til årets første løp. Moren hennes kjører også bilcross, og de konkurrerer ofte mot hverandre på løp, mens hennes stefar og mekaniker Åge stiller alltid med opp når det trengs.

  Publisert: 23 mai 2018

 • Episode 2

  Trine og familien deltar på sesongens første løp på Aremark. Men selv på hjemmebane blir både konkurransen og nervene store. Trine havner i samme heat som sin største konkurrent, hennes egen mor Frances, og hun får kjørt seg skikkelig når hun skal delta i både dameklassen og seniorklassen!

  Publisert: 23 mai 2018

 • Episode 5

  Finnskogfestivalen er det siste løpet Trine skal kjøre i år. Hun vant fjorårets løp her og hvis hun vinner totalt tre år på rad er pokalen hennes. Så målet for helgen er å dra inn seieren og være enda et steg nærmere å få med seg pokalen hjem. Som alltid er det hard konkurranse og siden dette er siste løpet er det ingenting å spare på!

  Publisert: 20 juni 2018

 • Episode 3

  På Bjorli Motorsenter er det tid for Eliteracet! Og både Trine og hennes mor Frances har fått seg gullbillett. Det er ekstra hard konkurranse her idag, og da er det en selvfølge at det blir utforkjøringer og mekking på bilene. Og nok en gang får bilen til Trine kjørt seg ekstra hardt, når hun idag skal dele bil med Magnus Bergsjøbrenden.

  Publisert: 20 juni 2018

 • Episode 4

  Det nærmer seg sesongavsluttning så Trine gjør seg klar til en siste innsats. Hun har fått pushet seg mye i år, og det fikk hun også når hun fikk mulighet til å kjøre mot gutta i landsfinalen!

  Publisert: 20 juni 2018