Se programmetSesong 2 - Episode 3

Favoritt

Sesong


En av Sveriges mest populære realityserier er tilbake! Forvent festlige opptog med spektakulære hendelser, uventede møter, ville konfrontasjoner og nye eventyr.

 • Episode 3

  Maria Montazami gjør seg klar til å feire jul sammen med familien, men først skal hunden Bella plasseres på et hundehotell. Så skal julepresangene deles ut. Kan julenissen ha glemt Louis Vuitton-pleddet som Maria ønsket seg?

  Publisert: 21 aug. 2017

 • Episode 4

  Maria Montazami tar med seg familien på skiferie til Whistler i Canada. Det første møtet med hotellrommet blir et sjokk for Maria. Det er lite, trangt og ukoselig. Og baren er noe av det teiteste hun har sett. Anna Anka drar på besøk til venninnen Sofia for å snakke om følelser.

  Publisert: 22 aug. 2017

 • Episode 5

  Maria Montazami skal fornye ekteskapsløftet med mannen Kamran, som hun har vært gift med i 20 år. Da giftet de seg i Las Vegas, i en kjapp seremoni som kostet 375 dollar. Denne gangen skal det være mye mer romantisk. Päivi og Lena tester den siste treningstrenden i Hollywood: pole dancing, eller strippedans.

  Publisert: 23 aug. 2017

 • Episode 6

  Maria Montazami skal fornye ekteskapsløftet med ektemannen Kamran, og de har funnet et perfekt sted for seremonien på stranden. Mens de holder tale for hverandre og gjør seg klare til å skåle i champagne, dukker det opp en liten, uvelkommen gjest.

  Publisert: 24 aug. 2017

 • Episode 7

  Maria Monazami forbereder seg på å dele ut en pris på en pris på en galla i Stockholm. Det er ikke lett å velge kjole, for som hun selv sier: "Ikke for å skryte, men jeg er jo fin i alt!" Päivi Häcker avslører for venninnene sine på en Barbie-fest at hun aldri har jobbet som servitrise.

  Publisert: 25 aug. 2017

 • Episode 8

  Lena Jolton må hjelpe en venninne som har en ektemann som har blitt dvask i bingen. Heldigvis vet Lena råd og viser venninnen hvordan hun lager en helt spesiell kåtgrøt som kan bote på problemet. Suzanne Saperstein er på date med kjæresten Chris. Han har laget middag med tre desserter, men det er bare to som kan vises på TV, og overrasker Suzanne med å gi henne sexy undertøy etter maten.

  Publisert: 28 aug. 2017

 • Episode 9

  Det er på tide med en oppsummering av andre sesong av "Svenske Hollywoodfruer", og hvem passer bedre til å gi oss den enn fruene selv? Maria, Päivi, Lena og Anna svarer på spørsmål fra seerne og viser oss favorittklippene sine fra sesongen.

  Publisert: 29 aug. 2017

 • Episode 10

  Det er på tide med en oppsummering av andre sesong av "Svenske Hollywoodfruer", og hvem passer bedre til å gi oss den enn fruene selv? Maria, Päivi, Lena og Anna svarer på spørsmål fra seerne og viser oss favorittklippene sine fra sesongen. Det blir et intimt møte med Sveriges mest kjente husmødre der de ler og snakker, svarer på spørsmål og viser nye sider av seg selv.

  Publisert: 30 aug. 2017

 • Episode 1

  De svenske fruene er tilbake, og vi fornyer bekjentskapet med Maria Montazami og Anna Anka. I tillegg møter vi tre nye Hollywoodfruer: Suzanne Saperstein, Päivi Hacker og Lena Jolton. I dagens episode skal Anna fotograferes for en reportasje i et helsemagasin, og hun forteller hva som ligger bak hennes veltrente kropp.

  Publisert: 4 des. 2017

 • Episode 2

  I dagens episode skal Lena og Päivi arrangere et Barbie-party for vennene sine. Det blir en fuktig kveld med mye rosa tequila og halvnakne mannlige bartendere, som mer enn gjerne mater og danser med gjestene. Maria venter besøk av moren sin fra Sverige og setter i gang med juleforberedelsene.

  Publisert: 5 des. 2017