• Episode 1

  1 sep. 2017

  Deltakerne sjekker inn på hotellet og blir introdusert for hverandre. Det viser seg å bli litt av en overraskelse for Ida og Rune, som tidligere var samboere. Nå møtes de uforberedt igjen på det luksuriøse Paradise Hotel. De 11 deltakerne får etter introduksjonen beskjed om å finne seg en partner. Men allerede dag én får en av deltakerne merke på kroppen at det ikke er en partner til alle. Fem gutter og seks jenter går ikke opp, og en av jentene må sjekke inn på solorommet.

 • Episode 2

  1 sep. 2017

  Deltakerne våkner opp og inntar sin første frokost på Paradise Hotel mens de oppsummerer den første nattens hendelser. Noen av parene har allerede fått god kontakt, men de nyetablerte rutinene blir kastet om på når Rune og Ida får i oppgave å splitte et av parene. Dermed er spillet for alvor i gang, og dagen for parseremoni og hjemsendelse er rett rundt hjørnet. Men før den tid er det fest på hotellet, og da kan alt skje.

 • Episode 3

  1 sep. 2017

  Etter en sen natt møtes deltakerne ved frokostbordet. Nanna får i oppgave å finne en date for dagen, noe som igjen utfordrer de eksisterende parene. Det taktiske spillet er i gang. Men noen av gutta finner også tid til å skrive en sang til jentene, og stemningen er foreløpig god i huset. Helt til kveldens Pandoras eske, hvor deltakerne blir nødt til å svare på enkelte ubehagelige spørsmål.

 • Episode 4

  1 sep. 2017

  Spillet begynner å dra seg til, og spillerne begynner å innse alvoret. Det er tid for Paradise Hotels første parseremoni og en av deltakerne skal ut. De andre skal finne seg nye partnere for å ta fatt på atter en uke i paradis. 11 spillere blir ti, og enn så lenge vil antall deltakere gå opp. Men slik skal det ikke forbli, neste uke tar spillet nye og uventede vendinger.

 • Episode 5

  1 sep. 2017

  Den første uka er tilbakelagt og to nye deltakere sjekker inn på hotellet. Vegard og Odd-Ivar skal forsøke å jobbe seg inn i den allerede etablerte gjengen. Mr. Paradise skal snart kåres, og gutta forebereder seg grundig for å imponere damene.

 • Episode 6

  1 sep. 2017

  Kåringen av Mr. Paradise skal finne sted og det foreløper ikke helt uten dramatikk. Litt drama blir det naturligvis også når ett av parene skal splittes samme dag. En ny gutt må flytte inn på solorommet, men for én gangs skyld er det selskap å få på singelrommet.

 • Episode 7

  1 sep. 2017

  Øystein og Noor får en romantisk massasjedate, noe de nyter til fulle. Det kommer godt med senere på kvelden, når det er tid for Pandoras eske. Inne i sin andre uke på hotellet begynner deltakerne å oppdage hvilke muligheter esken gir i det intrikate spillet.

 • Episode 8

  1 sep. 2017

  Det er tid for parseremoni og to av gutta må sjekke ut i en svært nervepirrende seanse hvor Noor spiller en avgjørende rolle. Nye par dannes og man begynner virkelig å ane konturen av hvilke allianser som holder vann. Denne ukas siste dag legger sterke føringer for hvordan neste uke blir seende ut.

 • Episode 9

  1 sep. 2017

  Uke tre og Øystein, Mats, Lene, Petter, Iris, Kevin, Nanna, Noor, Rune og Ida er igjen i paradis. Men partall blir oddetall når en ny deltaker sjekker inn. Dermed må parene splittes igjen, og plutselig begynner det å nærme seg parseremoni igjen.

 • Episode 10

  1 sep. 2017

  I kveldens program skal gutta få gleden av å utrope Paradise Hotels drømmekvinne. Det blir hett på hotellet når jentene danser for hver sin gutt. Vinneren blir fredet på torsdagens parseremoni.

 • Episode 11

  1 sep. 2017

  I kveldens program får vi se flere dater på hotellet, og en ny gutt sjekker inn til stor overraskelse for de andre deltakerne. Han står fritt til å velge seg en jente, og dermed må en av gutta sjekke ut på kort varsel. Pandoras eske på slutten av dagen bringer flere av hotellets konfliktlinjer til overflaten.

 • Episode 12

  1 sep. 2017

  Etter en hektisk uke hvor én deltaker allerede har sjekket ut, og hvor to har kommet til, må deltakerne stålsette seg for nok en parseremoni som skal kaste en av jentene ut av paradis. Med én deltaker allerede fredet hviler det mye press på de resterende jentene.