Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


MMA-studio er programmet som leverer det nyeste om UFC og sporten Mixed Martial Arts. Du får se utdrag fra kamper, fighterintervjuer og analyser fra ekspertene Anders Kvaal, Per Opsahl og gjester. Du skal få vite alt som er verdt å vite om det som blir kalt "verdens raskest voksende sport"! Showet går i dybden med de største navnene og leverer eksklusive intervjuer med norske og internasjonale kjendiser. Programmet er ikke egnet for personer under 18 år.

 • Episode 1

  MMA-studio er programmet som leverer det nyeste om UFC og sporten Mixed Martial Arts. Du får se utdrag fra kamper, fighterintervjuer og analyser fra ekspertene Anders Kvaal, Per Opsahl og gjester. Du skal få vite alt som er verdt å vite om det som blir kalt "verdens raskest voksende sport". Showet går i dybden med de største navnene og leverer eksklusive intervjuer med norske og internasjonale kjendiser.

  Publisert: 18 jan. 2018

 • Episode 2

  I denne ukens episode av MMA-studio tar programleder Anders Kvaal og VG-journalist Per Opsahl tempen på den siste ukens MMA-nyheter. I tillegg kommer journalist Ole Martin Ihle på besøk for å snakke om sin begeistring for sporten. Det blir også målt krefter i den nye, faste spalten "Punchbag challenge"!

  Publisert: 24 jan. 2018

 • Episode 3

  Du får siste nytt fra UFC Fight Night, det blir intervju med Alexander Jacobsen som har fått ny kamp i Cage Warriors, vi skal se nærmere på fenomenet "trash talk", og Mira Craig kommer på besøk.

  Publisert: 31 jan. 2018

 • Episode 4

  Du får det aller beste fra UFC Fight Night, vi skal snakke med UFC-fighter Leon "Rocky" Edwards, og Espen Thorsen gjester studio!

  Publisert: 7 feb. 2018

 • Episode 5

  Du får det aller beste fra UFC i Perth, Australia - en kveld med submission og knockouts. Det blir som vanlig ukens clickbait med Per Opsahl, kampanalyser, og Christer Falck gjester studio! Klarer han å slå hardere enn de andre kjendisene?

  Publisert: 14 feb. 2018

 • Episode 6

  Det er duket for nok en innholdsrik episode av MMA-studio når Anders og Per går gjennom kampene fra Austin, Texas. På besøk kommer bryterlegenden og landslagstrener Fritz Aanes og Grethe Kraugerud som reiser til Saudi Arabia for å lære kvinner å bokse. Det blir også gjensyn med spaltene "MMA for dummies", "Punchbag challenge" og "Pers clickbait"!

  Publisert: 21 feb. 2018

 • Episode 7

  I denne ukens episode kommer Henrik Thodesen på besøk! Det blir kampanalyser, intervju med Alexander Jacobsen, MMA for dummies og ukens clickbait og punchbag challenge.

  Publisert: 28 feb. 2018

 • Episode 8

  Det blir høydepunkter og analyse fra kampen mellom Cris Cyborg og Yana Kunitskaya i UFC 222, og studio får besøk av trenerlegenden Aristo Manzouri!

  Publisert: 7 mars 2018

 • Episode 9

  MMA-studio tar denne uken for seg nyheter fra MMA-miljøet i Norge, hva som har skjedd i år, og hva vi har å se frem til. Klokka tikker fort mot Cage Warriors i Gøteborg, hvor Norge stiller mannsterke med fightere. Gjest i studio er megler og programleder i Boligjakten, Karianne Amlie, som også må prøve seg i "Punchbag challenge"!

  Publisert: 14 mars 2018

 • Episode 10

  I denne ukens episode kommer Selda Ekiz på besøk, som blant annet skal få prøve seg i "Punchbag challenge", Per Opsahl er tilbake i studio!

  Publisert: 21 mars 2018

 • Episode 11

  I denne ukens episode får MMA-studio besøk av Norges sterkeste kvinne, Kikki Berli-Johnsen, og vi skal snakke med sjefen for Cage Warriors!

  Publisert: 28 mars 2018

 • Episode 12

  MMA-studio ser nærmere på forrige ukes hendelse med Conor McGregor. Gjester i studio er Jack Hermansson, Emil Meek og YouTuber Woldelige Ole.

  Publisert: 11 april 2018