Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


I Team Havnaa følger vi proffbokser Kai Robin Havnaa på veien mot verdenstoppen. Med seg i bagasjen har han en familiehistorie som preger han, personer som betyr mer enn sponsorpenger og en vilje til å bli best i verden. Se sesong 1

 • Episode 1

  I den første episoden forteller Kai Robin om hvordan det er å gå i fotsporene til sin avdøde far Magne, som i 1990 ble Norges eneste profesjonelle verdensmester i boksing.

  Publisert: 25 jan. 2018

 • Episode 2

  Familien Havnaa snakker ut om det tragiske dødsfallet til pappa Magne i 2004. Han har en utrolig boksekarriere bak seg. En karriere som var preget av mange tilbakeslag og nedturer før han til slutt ble verdensmester.

  Publisert: 1 feb. 2018

 • Episode 3

  Erling Havnå sonet 11,5 år i fengsel for sin innblanding i Norges-historiens største ran, og i denne episoden av Team Havnaa får du hans historie om deltagelsen i Nokas-ranet.

  Publisert: 8 feb. 2018

 • Episode 4

  Kai Robin er i New York for å treffe sin amerikanske trener Joey Gamache. De ser på muligheten til å legge deler av treningen til verdensmetropolen. Man blir bedre kjent med Joey, som selv har vært verdensmester.

  Publisert: 15 feb. 2018

 • Episode 5

  Kai Robin Havnaa har mottatt en telefon angående en hovedrolle i Hollywood-spillefilm. Nå venter han i spenning på om Sylvester Stallone vil ha ham i en av hovedrollene i storfilmen Creed 2.

  Publisert: 22 feb. 2018

 • Episode 6

  Kai Robin og resten av familien er i sorg etter at farfar Kai Havnå gikk bort i jula. Det er sterke følelser i sving når slektas overhode bisettes i Sandnes bedehus.

  Publisert: 1 mars 2018