Se programmetSesong 1 - Episode 12

Favoritt

Sesong


Igjen tikker klokka når "24" er tilbake med en ny serie der det oppstår en nervepirrende kamp for å stoppe et katastrofalt terrorangrep på amerikansk jord. Sersjant Eric Carter har tidligere drept terroristlederen Sheik Ibrahim Bin-Khalid i kamp i Yemen, noe som har gjort ham til mål for et hevnangrep. Sammen med Rebecca Ingram, tidligere leder for terrorenheten, avdekker Carter et sofistikert terrornettverk som gjør det tvingende nødvendig å finne ut hvem man virkelig kan stole på. Mens de kjemper mot Bin-Khalids trofaste tilhengere, blir de tvunget til å stille spørsmålstegn ved sin egen...

 • Episode 12

  Rebeccas avtale om å redde Donovan går ikke som planlagt. Samtidig må CTU forlite seg på Carter til å gå ut i felten og faselitere et viktig bytte.

  25 dager igjen

  Publisert: 24 jan. 2020

 • Episode 11

  Andy avdekker viktige opplysninger om en høytstående embetsmann i regjeringen, hvilket fører Carter og Donovan sammen for å finne ut mer.

  24 dager igjen

  Publisert: 23 jan. 2020

 • Episode 10

  Rebeccas privatliv og jobb kolliderer når hun får en telefon som gjør at hun må ta en viktig avgjørelse. Nicole konfronterer Carter om hans engasjement for forholdet deres og fremtiden med CTU.

  23 dager igjen

  Publisert: 22 jan. 2020

 • Episode 9

  En trussel tvinger CTU til å låse dørene og opprettholde lockdown. Samtidig befinner Carter seg i en presset situasjon og Donovan ber Rebecca om hjelp, da han står overfor en stor beslutning i sin kampanje.

  22 dager igjen

  Publisert: 21 jan. 2020

 • Episode 8

  Mullins og CTU prøver å finne Carter, mens Andy er tvungen til å gjøre noe som han ikke har lyst til.

  18 dager igjen

  Publisert: 17 jan. 2020

 • Episode 7

  Carter vender seg til Andy for hjelp for å få tilbake kritiske bevis. Samtidig kaller Rebecca inn noen utenfor, da CTUs vanlige forhørsteknikker ikke strekker til.

  17 dager igjen

  Publisert: 16 jan. 2020

 • Episode 6

  En ledetråd gjør at Carter og CTU er nærmere lokalisering av en fiende. Samtidig kommer Amira til et veiskille da planen hennes nærmer seg sluttføring.

  16 dager igjen

  Publisert: 15 jan. 2020

 • Episode 5

  Carter og Grimes forsøker å lage en avtale med lederen av en smuglerliga for å finne ut hvor gruppen med terroristene som de leter etter, befinner seg. Imens får Amira og Khasan besøk av en uventet gjest.

  15 dager igjen

  Publisert: 14 jan. 2020

 • Episode 4

  Grimes kommer til Carter med informasjon som kanskje kan lede dem til terroristene. Samtidig blir Nilaa isolert og avhørt av Rebecca i Donovanleiren.

  11 dager igjen

  Publisert: 10 jan. 2020

 • Episode 3

  Etter at Carter flykter fra politidistriktet, blir han nødt til å stole på CTU, da han planlegger et møte med Grimes. Imens tar Amira og Harris seg av en mindre forhindring.

  10 dager igjen

  Publisert: 9 jan. 2020

 • Episode 2

  Når Ben Grimes krever penger i utbytte for listen han tok fra et pengeskrin hos Khalid, blir Carter nødt til å gå tilbake til sine røtter for å skaffe pengene.

  9 dager igjen

  Publisert: 8 jan. 2020

 • Episode 1

  Da et mordforsøk utføres på en sersjant i den amerikanske hæren etter hans hjemkomst fra et oppdrag om å drepe terroristlederen Bin Khalid, oppdager han at han og sine medrangers identiteter er avslørt.

  8 dager igjen

  Publisert: 7 jan. 2020