Se programmetSesong 2 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Vi skal tilbake til Vestlandets hovedstad, byen vest for loven, og det turbulente advokatkontoret vi ble godt kjent med i fjor. I sesong to av Aber Bergen møter vi en konkurstruet bedrift som står overfor etiske og utradisjonelle problemstillinger for å overleve som advokatkontor. En av Erik Abers betrodde medarbeidere har over sommeren byttet beite, og jobber nå hos svigerfar og største rival, hvilket innebærer at det åpner seg et ledig kontor for nyansatte Nikolay Wallén (Morten Holst). Forholdet mellom Erik Aber (Odd-Magnus Williamson) og Elea Bergen (Ellen Dorrit Petersen) settes til sta.. Se hele den nye sesongen

 • Aber Bergen

  Episode 1

  En tilsynelatende vanlig mann blir angrepet og i selvforsvar dreper han den ene overgriperen. Erik får mannen løslatt, men så fremkommer det ny informasjon om mannen som tynger Eriks samvittighet.

  Publisert: 19 sep. 2017

  Lengde: 43:00

 • Aber Bergen

  Episode 2

  Det blir høylytt i rettssalen da to hip-hop-artister går i strupen på hverandre. Erik og Elea gjennomfører «avtalen» med direktøren i shippingselskapet, men alt går likevel ikke etter planen.

  Publisert: 19 sep. 2017

  Lengde: 44:00

 • Aber Bergen

  Episode 3

  Erik våkner opp på glattcella etter det desperate forsøket på å forhindre Eleas uortodokse fremgangsmåte for å redde firmaet. I rettsalen forsvarer Elea en mann tiltalt for svindel, men hvem sin sak er det hun egentlig fører?

  Publisert: 3 okt. 2017

  Lengde: 44:00

 • Aber Bergen

  Episode 4

  Erik Aber får seg en på trynet av en utkledd politimann, og forstår at han er i ferd med å begi seg ut på dypt vann. Nikolay Wallén og Unn Frøynes' forhold tilspisser seg da de må jobbe sammen.

  Publisert: 10 okt. 2017

  Lengde: 43:00

 • Aber Bergen

  Episode 5

  Erik og Eleas sønn kommer på overraskelsesvisitt, men blir nok mer overrasket selv av synet av foreldrenes eskapader. Elea tar et oppgjør med Fjord Harvest-sjefen, og betror seg til Diana for støtte.

  Publisert: 17 okt. 2017

  Lengde: 44:00

 • Aber Bergen

  Episode 6

  Eriks søken etter den forvunnede gutten fortsetter, og Diana må ta et oppgjør med datteren - binde seg eller ikke? Jørgen er hjemme fra England for å overvære bestefarens store nyhet, en nyhet som ikk...

  Publisert: 24 okt. 2017

  Lengde: 43:00

 • Aber Bergen

  Episode 7

  Erik må i retten for den angivelige fyllekjøringen, og får sin gode venn og ekskollega Magnus Braseth til å føre saken. Overarbeidet, og uten ordentlig søvn må Erik ta en ufrivillig ferie, mens den st...

  Publisert: 31 okt. 2017

  Lengde: 43:00

 • Aber Bergen

  Episode 8

  Erik utskrives, og blir mot sin vilje kjørt hjem - ikke på hotellet. På papiret er Erik frisk, men er han egentlig ved sine fulle fem?

  Publisert: 7 nov. 2017

  Lengde: 42:00

 • Aber Bergen

  Episode 9

  Erik legger alle kortene på bordet til Elea, som fraråder ham å vitne mot Milde. Unn forsøker å få lagt inn Nikolay på avrusning med varierende hell.

  Publisert: 14 nov. 2017

  Lengde: 42:00

 • Aber Bergen

  Episode 10

  Rettferdighet eller redde sitt eget skinn; å vitne eller ikke er valget Erik Aber nå må ta. Tar han kampen mot menneskesmuglingen må han sannsynligvis rettferdiggjøre sine egne handlinger, som ikke er helt på bølgelengde med straffeloven.

  Publisert: 21 nov. 2017

  Lengde: 44:00

Melk

Melk

En sesong
NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles

Nye episoder!
NCIS

NCIS

Nye episoder!