• Episode 1

  29 mai 2016

  I denne episoden får vi blant annet se hvordan Marte Bratberg fra Morgenshowet i NRJ takler å sitte i stolen, mens hun blir grillet av kollegaene Stian Røste og Mattis Mjåset. Vi får også se kjendisparet Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe svare på personlige og intime spørsmål om seg selv. Ærlige Norge har samlet kjente og ukjente fjes og satt de i en løgndetektor. Ingen i panelet har hørt de andres spørsmål på forhånd. Panlet består av Andreas Viking Bjørkhaug, Bjarte Solhaug, Thea Halås og Andreas Carlsen. De måler pulsen din, de måler svetten din, og de måler rykningene i kroppen din. Man skal kun svare ja eller nei. Hvis kroppen din vet at du lyver, så vet vi det også. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk.

 • Episode 2

  6 juni 2016

  I denne episoden får vi blant annet se hvordan Stian Berg Røste fra Morgenshowet i NRJ takler å sitte i stolen, mens han blir grillet av kollegaene Marte Bratberg og Mattis Mjåset. Ærlige Norge har samlet kjente og ukjente fjes og satt de i en løgndetektor. Ingen i panelet har hørt de andres spørsmål på forhånd. Panlet består av Andreas Viking Bjørkhaug, Bjarte Solhaug, Thea Halås og Andreas Carlsen. De måler pulsen din, de måler svetten din, og de måler rykningene i kroppen din. Man skal kun svare ja eller nei. Hvis kroppen din vet at du lyver, så vet vi det også. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk.

 • Episode 3

  13 juni 2016

  I denne episoden får vi blant annet se hvordan Mattis Mjåset fra Morgenshowet i NRJ takler å sitte i stolen, mens han blir grillet av kollegaene Marte Bratberg og Stian Røste. Ærlige Norge har samlet kjente og ukjente fjes og satt de i en løgndetektor. Ingen i panelet har hørt de andres spørsmål på forhånd. Panlet består av Andreas Viking Bjørkhaug, Bjarte Solhaug, Thea Halås og Andreas Carlsen. De måler pulsen din, de måler svetten din, og de måler rykningene i kroppen din. Man skal kun svare ja eller nei. Hvis kroppen din vet at du lyver, så vet vi det også. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk.

 • Episode 4

  20 juni 2016

  I denne episoden får vi blant annet se kjæresteparet Isabel Raad og Pierre Louis svare på ting du garantert ikke visste! Ærlige Norge har samlet kjente og ukjente fjes og satt de i en løgndetektor. Ingen i panelet har hørt de andres spørsmål på forhånd. Panlet består av Andreas Viking Bjørkhaug, Bjarte Solhaug, Thea Halås og Andreas Carlsen. De måler pulsen din, de måler svetten din, og de måler rykningene i kroppen din. Man skal kun svare ja eller nei. Hvis kroppen din vet at du lyver, så vet vi det også. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk.

 • Episode 5

  27 juni 2016

  I denne episoden får vi blant annet se YouTube-kjendisene Prebz & Dennis prøve seg i løgndetektoren! Ærlige Norge har samlet kjente og ukjente fjes og satt de i en løgndetektor. Ingen i panelet har hørt de andres spørsmål på forhånd. Panlet består av Andreas Viking Bjørkhaug, Bjarte Solhaug, Thea Halås og Andreas Carlsen. De måler pulsen din, de måler svetten din, og de måler rykningene i kroppen din. Man skal kun svare ja eller nei. Hvis kroppen din vet at du lyver, så vet vi det også. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk.

 • Episode 6

  14 aug. 2016

  Ærlige Norge har samlet kjente og ukjente fjes og satt de i en løgndetektor. Ingen i panelet har hørt de andres spørsmål på forhånd. Panlet består av Andreas Viking Bjørkhaug, Bjarte Solhaug, Thea Halås og Andreas Carlsen. De måler pulsen din, de måler svetten din, og de måler rykningene i kroppen din. Man skal kun svare ja eller nei. Hvis kroppen din vet at du lyver, så vet vi det også. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk.