Se programmetSesong 2 - Episode 1

Favoritt

Sesong


De sørgende enkene Johanne (Synnöve Macody), Rebeka (Cecilia Forss) og Kira (Beata Bille) og er tilbake i en ny sesong. Politiet etterforsker dødsfallene til ektemennene deres, og situasjonen blir enda verre da de blir vitne til en skyteepisode på hytta. Det blir forviklinger, svik og forhold som kan føre til deres undergang. Se sesong 1-2

 • Episode 1

  Enkene har akkurat skålet for at de skal bli smugledronninger når en dramatisk skyteepisode blir starten på en ny omstendig floke, som de gjør alt for å mørkelegge.

  Publisert: 31 aug. 2017

 • Episode 2

  Enkene har en mystisk mann etter seg, og han har et dødelig oppdrag. Kira, som ikke kjenner motivet hans, blir straks tiltrukket av ham. Smuglerkarrieren går på skinner, men er alt annet enn risikofritt.

  Publisert: 31 aug. 2017

 • Episode 3

  Enkene har havnet i en desperat situasjon etter at en av kurererne er drept og all narkotikaen stjålet. De må stjele tilbake narkoen, men spørsmålet er, fra hvem?

  Publisert: 31 aug. 2017

 • Episode 4

  En gåtefull ring fører til at de møter en hensynsløs mann. Kurerene havner i en farlig situasjon, men de får hjelp fra uventet hold.

  Publisert: 31 aug. 2017

 • Episode 5

  Hva kommer til å hende med Rebecka? Kira drar avsted på en reise med Jesus, men forventet ikke å bli tatt med tilbake til en av drapsstedene. Samtidig ligger politiet på Johanne og Alex for å avsløre smuglingen mitt i en leveranse.

  Publisert: 31 aug. 2017

 • Episode 6

  Rebecka trenger hjelp og vender seg til yogaguruen Loa for å føle seg trygg, men kan han virkelig beskytte henne? Kira får vite Jesus' hemmelighet, men kan hun holde på sin?

  Publisert: 31 aug. 2017

 • Episode 7

  Jesus nekter å gi opp før han har hevnet seg på sin bror. Rebecka er fast hos yogaguruen Loa - forgiftet og bevisstløs. Politiet fortsetter jakten og finner til slutt den avgjørende ledetråden.

  Publisert: 31 aug. 2017

 • Episode 8

  Fikk Rebecka motgiften for sent? Er det nok for å redde henne? Loa, Jesus og politiet nærmer seg enkene fra forskjellige hold på et av de farligste oppdragene de har fått så langt.

  Publisert: 31 aug. 2017