Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Black Widows er en skandinavisk dramaserie med Synnøve Macody Lund, Cecilia Forss og Beate Bille i hovedrollen. De tre venninnene er blitt lei sine ufordragelige ektemenn og bestemmer seg for å ta livet av dem for å få et rolig og fredfullt liv, men instedet vikles de inn i en kriminell spiral med bestikkelser mord og utpressing. Peter Stormare og Kyrre Hellum leder politietterforskningen som gradvis sirkler inn de tre enkene. I de øvrige rollene finner vi Ken Vedsegaard, Anders T. Andersen, Anders Berg og Axel Bøyum. Se sesong 1-2

 • Episode 1

  Venninnene Rebecka, Johanne og Kira nyter en helg på hytta i Norge med deres respektive menn. Utpå kvelden drar mennene på fisketur og forlater konene alene på kaja. Mens båten forsvinner i horisonten eksploderer den plutselig uten varsel. De tre venninnene hever champangeglasset og sier skål!

  Publisert: 4 feb. 2016

 • Episode 2

  Det er begravelse for Jesper, Svein og Johan og de tre kvinnene lever seg godt inn i rollen som sørgende enker.

  Publisert: 18 feb. 2016

 • Episode 3

  Rebekka er fremdeles veldig ute av seg og får god trøst av Espen og Johanne. Hun er overbevist om at Ramis morder har henne som neste på lista.

  Publisert: 23 feb. 2016

 • Episode 4

  Det er begravelse for Jesper, Svein og Johan og de tre kvinnene lever seg godt inn i rollen som sørgende enker.

  Publisert: 25 feb. 2016

 • Episode 5

  Rebekka må treffe Jesper, men hva vet han? Hva kommer han til å forta seg seg og vil de andre enkene ta livet av ham - igjen?

  Publisert: 3 mars 2016

 • Episode 6

  Rebekka kaster seg rundt for å advare Johanne, men vil hun rekke det? Kan Johanne allerede ha solgt til STB?

  Publisert: 10 mars 2016

 • Episode 7

  Rebecka er forvirret og sliter med å ta valget mellom Jesper og Stefan. Peter får endelig se innholdet på USB-kabelen, men vil innholdet hjelpe ham?

  Publisert: 17 mars 2016

 • Episode 8

  Er Espen død? Overlever Johanne? Peter konfronterer Lundgren som viser sitt sanne ansikt, mens Kira begår en fatal feil som muligens kan avsløre dem alle.

  Publisert: 24 mars 2016