Se programmetSesong 1 - Episode 10

Favoritt

Sesong


I dagens datingmarked kan det være vanskelig å navigere mellom hookup-kultur og ekte kjærlighet. Deltakerne får både muligheten til å møte drømmepartneren, stikke av med litt cash - eller begge deler! Se sesong 1

 • Episode 10

  Inger fra Ex on the Beach er på date med Ben, som lover henne en gave om hun blir med til dessert. I mellomtiden er Marthine på date med Eirik, som prøver å få opp stemningen med litt humor.

  Publisert: 17 des. 2019

 • Episode 9

  Therese fra Ex on the Beach er på date med Romeo, som kommer med noen kommentarer hun mener er litt upassende. Thea møter rørleggeren Johan, og håper å få fikset vasken hjemme om stemningen er god.

  Publisert: 17 des. 2019

 • Episode 8

  Jon har mistet troen på det homofile datingmiljøet, og håper å finne lykken på daten med Alexander. Samtidig blir det mye latter når Wiktoria møter Magnus på date.

  Publisert: 17 des. 2019

 • Episode 7

  Adrian, kjent fra Ex on the Beach, Farmen og Skal vi Danse, er på date med Rikke og håper å finne kjærligheten. Samtidig er den ikke-binære trans-personen Storm Jasmine på date med Magnus.

  Publisert: 10 des. 2019

 • Episode 6

  Fitnessdronningen Anne-Cathrine skal på date med Halgeir, og håper han ikke blir skremt av musklene og blodårene hennes. I mellomtiden er reiseglade Ansgar på date med Nathalie.

  Publisert: 10 des. 2019

 • Episode 5

  Vi får møte bartenderen Arya, som aldri har vært i et forhold før. Hun skal på date med Eline fra Lyngdal. Samtidig er modell og musiker Ask på date med tattoveringsdronningen Ida.

  Publisert: 3 des. 2019

 • Episode 4

  Charterfeber-aktuelle Ann Marielle skal på date med kjekkasen Hazard, og hun har med seg to små wingmen. Vi møter også sprudlende Hanna som skal på date med Håvar, en lur skuespiller fra Nord-Norge.

  Publisert: 3 des. 2019

 • Episode 3

  Andreas, kjent fra årets sesong av ex on the beach, skal på date med Aleko, en gladgutt fra Stavanger. Mens Cathrin, skuespiller og modell, skal på date med Anders, en BI-gutt med colgate-smil.

  Publisert: 26 nov. 2019

 • Episode 2

  Den sjarmerende sørlandsjenta Agnethe, skal på date med Nathan, en skikkelig nice guy. Tøffingen Tommy får møte ex on the beach-Siv, en direkte dame med masse bein i nesa. Vil det slå gnister?

  Publisert: 26 nov. 2019

 • Episode 1

  Henrik Borg skal på date med Maria, en blid og energisk sanger. Har Henrik det som skal til for å sjarmere Maria? Mens skjønne Ruth-Elise fra Harstad er på date med tilsynelatende ordentlige Peter.

  Publisert: 26 nov. 2019