Se programmetSesong 2 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Amerikansk realitydoku. Se sesong 1-7

 • Episode 1

  Cassie var på rask vei nedover da hun fikk en venneforespørsel fra rapperen Steve. Han ble det som skulle til for å snu livet til noe positivt. 2,5 år senere er Cassie og Steve forlovet - men de har aldri møtt hverandre.

  Publisert: 27 april 2015

 • Episode 2

  Anthony er en veteran fra Irak-krigen som bærer æresmedaljen på jakkeslaget. For drøyt et år siden fikk han varig kontakt med en kjærlig og følsom mann, Marq. I dag er de stormforelsket - men hva er det Marq skjuler?

  Publisert: 27 april 2015

 • Episode 3

  Ramons lysende lykkestein er Paola, en jente han traff på Facebook og etablerte et eksklusivt forhold til. Men han har ikke klart å få til en videochat med henne ennå - så er hun egentlig den han tror hun er?

  Publisert: 27 april 2015

 • Episode 4

  Lauren møtte Derek på MySpace for et år siden, men de har aldri møttes i virkeligheten. Derek er omsorgsfull og støtter Lauren etter at hun fikk et barn med ekskjæresten. Lauren tror Derek kan være den rette, så hvorfor unngår han å møte henne?

  Publisert: 27 april 2015

 • Episode 5

  Dorion dras mellom sin nåværende kjæreste Raffinee og onlinekjæresten Jeszica. Dorion er villig til å droppe alt for Jeszica, også Raffinee. Så Dorion vil derfor gjerne vite om Jeszica virkelig er jenta på bildene.

  Publisert: 27 april 2015

 • Episode 6

  Jen ble tidligere mobbet, og bruker nå nettet for å etablere forhold. Hun møter Skylar online og de får straks god kontakt. Men de har aldri møttes i virkeligheten.

  Publisert: 27 april 2015

 • Episode 7

  Mike møtte Kristen på Facebook for flere år siden og de fikk raskt et intenst forhold. Men Mike har ennå ikke truffet Kristen, tross sine uttallige forsøk. Han er sikker på at hun er den rette, men vil han få møte henne ansikt til ansikt?

  Publisert: 27 april 2015

 • Episode 8

  Da Jesse møtte Brian på Facebook trodde hun at hun hadde truffet blink. De planla å møtes, men Brian dukket ikke opp. Nå, flere år senere, har han bedt henne om å leve sammen med ham. Men hun lurer fortsatt på hva det er Brian skjuler.

  Publisert: 27 april 2015

 • Episode 9

  For 5 måneder siden møtte Artis Jess online, en blond skjønnhet. Artis og Jess hadde begge forhold, men mente de hadde funnet ekte kjærlighet. Artis vil nå treffe Jess, men er hun alt hun sier at hun er?

  Publisert: 27 april 2015

 • Episode 10

  I over 7 år har Ashley sendt manipulerte bilder av seg selv til sin sjelefrende Mike - slik at hun skal se slankere og mer attraktiv ut.

  Publisert: 27 april 2015

 • Episode 11

  Aaliyah har alltid delt alle sine problemer med sin kjæreste Alicia. Men selv om de bare bor 70 kvartaler fra hverandre ønsker ikke Alicia at de treffes, fordi hun fortsatt ikke har "kommet ut" for familie og venner.

  Publisert: 27 april 2015

 • Episode 13

  Nick og Melissa forelsket seg da de var 12 og møttes i et chatterom på nettet. Nå er de 18 og Nick vil treffe Melissa, men er Melissa den hun utgir seg for å være - eller er alt det Nick har fått høre bare løgn?

  Publisert: 27 april 2015