Se programmetSesong 4 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Amerikansk realitydoku. Se sesong 1-7

 • Episode 1

  Den intelligente alenemoren Miracle har forelsket seg i Javonni, en gutt med hundeøyne på Instagram. Ettersom Max har fri, bruker Nev Charlamagnes hjelp for å finne hennes drømmemann.

  Publisert: 14 mars 2015

 • Episode 2

  Courtney har tidligere kuttet forbindelsen med Isaak, en fyr hun møtte online. Men Isaak gir ikke opp og gjør alt for å få Courtney tilbake. Skjønnhetsdronningen Cassidy Wolf hjelper Nev med å sørge for at Isaak lar Courtney være i fred.

  Publisert: 21 mars 2015

 • Episode 3

  Harold har funnet sin perfekte match, den vakre og sporty Armani. Selv om de bor i samme nabolag, har de aldri møttes. Nev og sangeren Angel Haze hjelper Harold med å treffe drømmejenta.

  Publisert: 28 mars 2015

 • Episode 4

  Jersey-jenta Daisy møtte Marcus på Instagram og han stjal hjertet hennes da han hjalp henne med problemer hjemme. Men han vil ikke snakke med henne i telefon eller møtes, så Nev og YouTube-stjernen Tyler Oakley prøver å arrangere et møte.

  Publisert: 4 april 2015

 • Episode 5

  Chitara sto fram for sin familie da hun møtte Priscilla online. Men Priscilla avsluttet forholdet uventet, og nå vil Chitara finnne ut hva som skjedde. Nev og skuespiller Alex Shaffer hjelper Chitara med å finne sannheten.

  Publisert: 11 april 2015

 • Episode 6

  Alenefaren Felipe vil slå seg ned og utvide familien med sin kærlighet på nettet - Jasmine. Men de har pratet sammen i 8 måneder og har aldri møtt hverandre. Max Joseph og Nev prøver å oppklare om Jasmine er den hun påstår at hun er.

  Publisert: 18 april 2015

 • Episode 7

  Whitney traff Brenell på en LHBT-nettside for fire år siden og er opp over ørene forelsket, men Brenell nekter å videochatte med henne. Whitney er desperat og vil vite hvorfor.

  Publisert: 25 april 2015

 • Episode 8

  Jamey ønsker å treffe Ari som han har forelsket seg i online, men hun vil bare treffe ham på tv. Med hjelp av Nev og Max forteller Ari om sin bakgrunn og håper at Jamey vil akseptere henne som hun er.

  Publisert: 2 mai 2015

 • Episode 9

  Da Blaires Instagram-kjæreste Markie knuste hennes hjerte, fant hun seg en ny kjæreste. Men nå er Markie tilbake og vil møtes. Blaire trenger Nev & Max' hjelp for å få det til å skje og avsløre Marks hemmelighet.

  Publisert: 9 mai 2015

 • Episode 10

  Istedenfor å planlegge college-utdannelsen, ønsker Steven å flytte til California for å støtte sin online-kjæreste Samm. Stevens mor har sine tvil angående Samms identitet, og ber Nev og Max om hjelp.

  Publisert: 16 mai 2015

 • Episode 11

  Nev og Max teller ned sine favorittøyeblikk fra de første tre Catfish-sesongene. Og de viser oss også hysteriske og gripende glimt bak kulissene - godbiter som ingen seere har hørt om før.

  Publisert: 23 mai 2015

 • Episode 12

  Nev Schulman og Max Joseph er programledere for tredje avsnitt av Catfish - The Untold Stories. Her får vi tre sjokkernde, men sanne, historier fra fortiden - fortalt av de som opplevde dem.

  Publisert: 30 mai 2015