Se programmetSesong 10 - Episode 20

Favoritt

Sesong


Bli med på en reise til det forjettede land, Syden! Følg flere reisegrupper på sydenturen der de tar dypdykk inn i alt som Syden har å by på, alt fra båtturer og kamelsafari til festing, badeland og sightseeing. Vi får være med Per Sandberg og Bahares Letnes på deres første sydentur som er spekket men nye opplevelser. tillegg til dem, får vi gjensyn med blant andre den alltid positive Fred Åge, Bjørge aka "løkmannen" og kona Tove, Ann Marielle er tilbake, i tillegg til familier, vennegjenger og kjærestepar som er med på Charterfeber for første gang. Mandag, tirsdag og torsdag kl. 20.30

 • Charterfeber

  Episode 20

  Bjørge og Tove skal på kryddermarked, men det oppstår problemer. Tone og Charlett har en dag i hestens tegn. Danseparet Trond og Vivian drar på te-dans, mens Anne Berit og Eilert skal på drag show.

  Publisert: 15 okt. 2019

  Lengde: 43:37

 • Charterfeber

  Episode 19

  Gutta fra Radio Kvinesdal drar på marked. En ny reisegruppe ankommer øya: Anne Berit og Eilert. Influenseren Inger piercer navlen, og Charter-Svein blander seg inn i en karaokeframføring.

  Publisert: 14 okt. 2019

  Lengde: 43:29

 • Charterfeber

  Episode 18

  Fred Åge og Sven Erik er på delfinsafari. Familien Haider tar turen til gocartbanen. Gjengen fra Radio Kvinesdal sliter med teknikken før live-sendingen, og Svein og Linni prøver å finne en karaokebar.

  Publisert: 10 okt. 2019

  Lengde: 43:34

 • Charterfeber

  Episode 17

  Mamma Aslaug og resten av familien fra Harstad går utenfor komfortsonen og tester ut crossfit for første gang. Influenserne drar på ridetur, og gjengen fra Buskerud sjekker ut karnevalparaden.

  Publisert: 8 okt. 2019

  Lengde: 43:41

 • Charterfeber

  Episode 16

  Aurora og Fleur drar på tur til et av Gran Canarias fjell: Noe som ikke er like enkelt for Aurora, som har fjellfobi. Trøndergutta drar på fisketur, og vi møter de glade pensjonistene i Frokostklubben.

  Publisert: 7 okt. 2019

  Lengde: 43:02

 • Charterfeber

  Episode 15

  Per og Bahareh drar på kamelsafari og en liten topptur som ender med at Per kryper til korset. Bjørge og Tove drar på romantisk tur til St.Lucia og vi blir kjent med turkameratene Lars og Monsen.

  Publisert: 3 okt. 2019

  Lengde: 43:12

 • Charterfeber

  Episode 14

  Gjengen i Radio Kvinesdal skal ha direktesending med konsert. Fred Åge og Sven Erik besøker byen Las Palmas, hvor både konkurranser og kakespising står på agendaen. Familien Gude tar turen på yoga.

  Publisert: 1 okt. 2019

  Lengde: 43:36

 • Charterfeber

  Episode 13

  Familien Haider er klare for en ny ferietur, men hotellet faller ikke helt i smak. Trond og Unni gjør noe av det morsomste de vet, nemlig bingo, og kjæresteparet Markus og Hanne gir oss shoppingtips.

  Publisert: 30 sep. 2019

  Lengde: 43:41

 • Charterfeber

  Episode 12

  Vi blir kjent med det forelskede paret Unni og Trond, som er klare for ferie. Trond Harr og Vivian sjekker ut det lokale karnevalet og Aurora får med seg søsteren Fleur og moren Bibbi på karaoke.

  Publisert: 26 sep. 2019

  Lengde: 43:23

 • Charterfeber

  Episode 11

  Dansekongen Trond Harr ankommer Gran Canaria og i år har han med sin gode venn og dansepartner, Vivian. Vennegjengen fra Kløfta får seg en overraskelse, og gutta i Radio Kvinesdal skal intervjue Kari.

  Publisert: 24 sep. 2019

  Lengde: 43:35

 • Charterfeber

  Episode 10

  Fred Åge og kameraten Sven Erik tar turen til en fjelllandsby, hvor de møter Bjørge og Tove. Gjengen fra Radio Kvinesdal ankommer, og første radiosending går ikke helt som planlagt.

  Publisert: 23 sep. 2019

  Lengde: 43:23

 • Charterfeber

  Episode 9

  Tålmodigheten til Buskerudgjengen blir satt på prøve når de blir sendt av gårde til et røykfritt helsesenter. Fred Åge og Sven Erik drar på fisketur, og vennegjengen fra Kløfta, ankommer ferieøya.

  Publisert: 19 sep. 2019

  Lengde: 43:33


Nytt, nytt, nytt!

Kjendismødre
Ny serie

Kjendismødre

Se de to første episodene allerede nå!
Norges smarteste realitydeltaker

Norges smarteste realitydeltaker

Ny episode hver torsdag!
Helt ærlig
Ny serie

Helt ærlig

Se de to første episodene nå!
Luksusfellen

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30
Paradise Hotel Danmark

Paradise Hotel Danmark

Se hele den nye sesongen!
Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
The Hills

The Hills

Se flere sesonger!