Se programmetSesong 10 - Episode 7

Favoritt

Sesong


Bli med på en reise til det forjettede land, Syden! Følg flere reisegrupper på sydenturen der de tar dypdykk inn i alt som Syden har å by på, alt fra båtturer og kamelsafari til festing, badeland og sightseeing. Vi får være med Per Sandberg og Bahares Letnes på deres første sydentur som er spekket men nye opplevelser. tillegg til dem, får vi gjensyn med blant andre den alltid positive Fred Åge, Bjørge aka "løkmannen" og kona Tove, Ann Marielle er tilbake, i tillegg til familier, vennegjenger og kjærestepar som er med på Charterfeber for første gang. Mandag, tirsdag og torsdag kl. 20.30

 • Charterfeber

  Episode 7

  Per og kjæresten Bahareh tar turen til badeland for å teste ut vannskliene. Fred Åge og kompisen Sven Erik drar på shopping. Aurora er tilbake på Gran Canaria sammen med moren Bibbi og søsteren Fleur.

  Publisert: 16 sep. 2019

  Lengde: 43:42

 • Charterfeber

  Episode 6

  Fred Åge og Sven Erik vil tilbringe første feriedag i badeland. Og to nye reisefølger ankommer øya. Hanne og Markus fra Tromsø, og en høylytt gjeng fra Trøndelag.

  Publisert: 12 sep. 2019

  Lengde: 43:23

 • Charterfeber

  Episode 5

  Etter en sen kveld skal Svein og Linni sykle til Gran Canarias healer for å rense kroppene. På Tenerife skal Tom og hunden Lukas gå i Thor Heyerdahls fotspor ved å besøke hans museum.

  Publisert: 10 sep. 2019

  Lengde: 43:39

 • Charterfeber

  Episode 4

  Tom og hunden Lukas starter sin etterlengtede ferie, en tur til Tenerife. Gjengen fra Buskerud drar ut på segway-tur. Etter dager med forberedelser kan Svein endelig ta imot sin gode venninne, Linni.

  Publisert: 9 sep. 2019

  Lengde: 43:35

 • Charterfeber

  Episode 3

  Damene fra Storfamilien er på plass og gjengen er klar for sigg og røde drinker. Vi besøker Tom og hunden Lucas som tar livet med ro og Tove og Bjørge tar seg en strabasiøs tur med rullator på stranda

  Publisert: 5 sep. 2019

  Lengde: 43:38

 • Charterfeber

  Episode 2

  Svein har reist ned helt alene og forviklingene er i gang når han skal kjøpe gave til sin venninne Linni Meister som skal feriere sammen med ham. Per og Bahareh tar seg en tur på vannscooter.

  Publisert: 3 sep. 2019

  Lengde: 43:25

 • Charterfeber

  Episode 1

  Politiker Per Sandberg og hans nye flamme, Bahareh Letnes, lander på Granca for å nyte livet i Puerto Rico. Bjørge aka Løkmannen og kona Tove gjør comeback på Gran Canaria.

  Publisert: 2 sep. 2019

  Lengde: 43:11

Nytt, nytt, nytt!

Norges smarteste realitydeltaker
Ny serie

Norges smarteste realitydeltaker

Premiere torsdag kl. 08.00!
Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Nye episoder!
The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Ex on the Beach UK

Ex on the Beach UK

Se alle sesongene
Luksusfellen
Ny sesong

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30