Charterfeber

Bli med på en reise til det forjettede land, Syden! Følg flere reisegrupper på sydenturen der de tar dypdykk inn i alt som Syden har å by på, alt fra båtturer og kamelsafari til festing, badeland og sightseeing.
 • Se Sesong 4 - Episode 1
 • Charterfeber
  44:01

  Episode 1

  9 sep. 2008

  Sesongpremiere. Kongen av Mallorca er tilbake, denne gangen for å legge Ayia Napa for sine føtter. Sesong fire av den populære dokusåpen Charterfeber innledes på Gardermoen, hvor Svein og Hilde preges av nerver før de skal møte charterdatene sine. Klare for avreise er også Lisbeth og Nansy som vi møter på bingoen, hvor de jobber sitt siste skift før charterferien. De to venninnene fra Sarpsborg forbereder seg på en heftig ferie, hvor planen er å følge i fotsporene etter Lisbeths tidligere innholdsrike reiser til Kypros.

 • Episode 2

  16 sep. 2008

  Livet på Ayia Napa går sin uvante gang etter storinnrykket av løsslupne nordmenn. Blant de ivrigste er Svein, som i denne episoden møter de to siste beilerne sine. Nervene ligger tykt utenpå både Svein og jentene før det høytidelige møtet ved hotellbassenget. Mindre nerver er det ikke for Hilde, som også står ovenfor det første møtet med sine friere. Lisbeth og Nansy ankommer Kypros og har et svare strev med å finne frem til vannpipebaren Lisbeth nøt da hun besøkte stedet for ti år siden. Vi møter også en ung jentegjeng som gleder seg til å se om Ayia Napa lever opp til sitt rykte.

 • Episode 3

  23 sep. 2008

  Charterfeberen har virkelig rammet Svein, som på en av Ayia Napas strender lar badebuksa falle foran beilerne sine. Angrer gjør han først når jentene går sammen og selger badebuksa til høystbydende. Hilde tar det noe mer med ro, men det blir likevel liv i leieren når hun får møte sine to siste beilere. De tre festglade jentene fra vestlandet tar fortsatt for seg av alt Ayia Napa kan tilby, men Zekiye savner den vesle datteren sin hjemme i Norge. En tur på byen med venninnene hjelper på humøret og det blir en lang natt for alle tre.

 • Episode 4

  30 sep. 2008

  Hilde fortsetter datingen, og tar med gutta sine på noe så utypisk som badedyrshopping. Daten blir en stor suksess og Hilde lar det skinne igjennom at hun trives godt med gutta. Så gjenstår det å se om det utvikler seg til kjærlighet. Hos Svein går det noe tråere, og en av datene velger å bytte rom for å få litt privatliv, unna all rivaliseringen. Lisbeth og Nansy fortsetter sin sentimentale ferd over Kypros, og Lisbeth får en sterk opplevelse på en lokal kirkegård når hun finner graven til en gammel venn.

 • Episode 5

  7 okt. 2008

  I kveldens episode tar Hilde med seg Jan Olav på date, og i etterkant har de en ganske forskjellig oppfatning om hvordan ting gikk. I løpet av dagen rekker Hilde også å lære beilerne sine litt synkronsvømming, på hennes særegne måte. Svein og Line er derimot mer på nett under sin date, som ender på en karaokebar. Der er Svein i sitt sedvanlige charter-humør og kupper showet med utagerende oppførsel. Vi blir også bedre kjent med jentegjengen Marita, Zekiye og Victoria. De viser seg som de reneste badenymfer og koser seg i vannet med snorkling.

 • Episode 6

  14 okt. 2008

  Svein fortsetter sitt datingeventyr på Ayia Napa, og i kveldens episode tar han med seg Tone på sykkeldate. Det faller i smak, og det er ikke fritt for at det blir tid til litt kyssing i buskene på veien. Hilde er også fornøyd med tilværelsen, særlig når Tore varter opp med alkoholfri champagne på stranda. Mindre smigret blir hun ikke når Tore tar sats og hopper i strikk for å imponere henne, noe som virkelig er en barriere for Tore. Hilde er som vanlig veldig entusiastisk når hun først er fornøyd, og kjøper en presang til Tore for å vise hva hun syns om stevnemøtet. Jentetrioen fra vestlandet fortsetter med flørting og festing, og tar også turen innom en frekk forretning for å utvide garderoben.

 • Episode 7

  21 okt. 2008

  Lisbeth og Nansy fortsetter i sitt heseblesende tempo på Ayia Napa, og reagerer med vantro i 5Euro-butikken. De to bingovertinnene oppdager nemlig at en rekke varer er priset til mer enn 5 Euro. Men det er glemt når kvelden kommer og utelivet kaller. De to damene avslutter aftenen på det populære utestedet Carwash. Litt roligere er tempoet for pensjonistene, som strever med de lokale minibankene. De ser for seg en avslappende aften på fiskerestaurant i det deilige klimaet. Vi blir også kjent med en ny reisegruppe. En gjeng fitnessentusiaster har Ayia Napa som reisemål, men opplever flere utfordringer i innledningen på turen. Glemte pass og tapt bagasje er ingen optimal start på ferien, men i Syden ordner ting seg som regel. Ting ordner seg i sannhet for Svein også, som har stor suksess på sin date med Tone.

 • Episode 8

  28 okt. 2008

  De glade piker Maria og Lisa tar seg en tur til et kloster, hvor lettrørte Maria tar til tårene når hun ser hvor vakkert det er. Men ikke lenge etter glemmer hun seg en smule og banner midt inne i det aller helligste. Senere gjør jentene seg klare for en skikkelig pub-til-pub-runde. Hilde gjør seg klar for daten med Tore, og det er ikke fritt for at den ettertraktede charter-stjerna er litt stressa før middagen med den staute trønderen. Daten tilbringer de på en japansk restaurant, hvor artige kelnere sørger for at pinlig taushet ikke blir noe problem rundt bordet. Svein fortsetter også sin intense dating, denne gangen på stevnemøte med Nina, som tar ham med på tivoli. Der blir det både latter og tårer for de to.

 • Episode 9

  4 nov. 2008

  I kveldens episode fortsetter Lisbeth jakten på sin gamle elsker, Xenis. Svein fortsetter også sine sjekkeprosjekter, og i kveld bærer det ut på byen igjen. Nina føler seg fortsatt oversett, mens Svein er i sitt vante ess når han underholder med en lystig versjon av slageren hans, ”Kongen av Mallorca”. Datingen går ikke like knirkefritt for Hilde, som blir sjøsyk om bord på glassbunnbåten Kristian har tatt henne med på. Fitness-gjengen starter dagen på kjernesunt vis, på treningsstudioet. Men dagen avsluttes med en skikkelig test av nattelivet på Ayia Napa. Lisa og Marie ender også opp på pub, men de unge Østfoldjentene er tidlig ute og hjelper bareieren med å pusse opp.

 • Episode 10

  11 nov. 2008

  Kristian er revet med av den gode stemningen på Ayia Napa, og tatoverer likeså godt et håndfast minne om datingen på underarmen sin. I kveldens episode følger vi også Hilde og Kristian på et romantisk kveldsstevnemøte, hvor Kristian imponerer Hilde med et selvskrevet dikt. Svein har roet litt ned på tempoet for en stakket stund, og nyter en rolig dag med sightseeing. Han rekker også å skrive et kort hjem til mor Lilly, som måtte bli hjemme denne gangen. Lisbeth og Nansy har funnet flere gamle kjente på øya; denne gangen er de på jakt etter en tannlege. Lisbeth trenger behandling, og målet er å være smertefri når de skal møte den gamle kompisen Oddvar senere på kvelden.

 • Episode 11

  18 nov. 2008

  Lisa og Maria fortsetter sitt sydeneventyr, og i kveldens episode kommer de over en sitronhage de ikke kan motstå. Dermed prøver de sitronslang for første gang i sitt liv, og det er ikke til å unngå at hagens eier hører all fnisingen fra jentene. Tilbake på hotellet putter de sitronene i hver sin drink, og forsøker seg også på noen bartendertriks. Til tross for at begge jobber på bar hjemme i Norge, klarer de på ingen måte å imponere den lokale bartenderen. Lisbeth og Nansy fortsetter også i sin sedvanlige stil, og det blir tilløp til misnøye når Lisbeth tisser i badevannet til Nansy. Svein og Hilde har allerede begynt å se seg tilbake, snart må de nemlig ta den vanskelige avgjørelsen om hvem de skal velge av datene.

 • Episode 12

  25 nov. 2008

  I årets siste episode av Charterfeber må Svein og Hilde foreta det vanskelige valget. Hvem kommer Svein til å velge av Tone og Line, eller kommer kanskje outsideren Nina sterkt på slutten? Også i den andre leiren har det åpenbart seg to favoritter, og de fleste tror nok at det står mellom Kristian og Tore. Men Jan Olav gir seg ikke så lett, og det blir en spennende avslutning på turen for alle parter. Lisa og Maria finner det også hardt å forlate øya, og med tårer i øynene unner de seg en siste middag på Ayia Napa. Nå er utfordringen for jentene å få med seg palmen sin hjem. Siste episode av årets Charterfeber serverer også en rekke morsomme tabbesekvenser fra innspillingen.