• Episode 1

  3 feb. 2009

  Sesongpremiere. Turen går til Tenerife og Lisbeth og Nansy er selvsagt med. De to damene drømmer om varmere strøk mens de jobber på den flotte nyåpnede bingoen i Sarpsborg. Svein reiser også til Tenerife og etter utallige turer til Syden føler han at tiden er moden for å være reiseleder.

 • Episode 2

  10 feb. 2009

  Svein og Viggo lærer at jobben som reiseleder ikke skal tas lett på, men det er ingenting å utsette på humøret når gutta arrangerer det første morgenmøtet. De unge tvillingsøstrene Chalotte og Marthe reiser på tur uten mamma og tar for seg av alt Tenerife har å by på. De lokker med seg en flokk briter på aerobic ved bassengkanten, og får bekreftet en gang for alle at om det er noen som er mer utagerende enn nordmenn på sydenferie, så må det være engelskmenn.

 • Episode 3

  17 feb. 2009

  Lisbeth og Nansy har bestemt seg for å tilbringe en natt i en hule ved stranda, men får kalde føtter når de ser at det bor folk der fra før. Da er det mer fristende med verandaen hjemme på hotellet, hvor det venter kaffe og Bailey’s. Tvillingjentene Chalotte og Marthe vil også utforske Tenerife og prøver seg i god charterånd på kamelsafari. Det kan være en solid utfordring, særlig om man tropper opp i høye hæler og miniskjørt. Hilde ankommer øya med sin personlige trener Pål som har bestemt seg for at Hilde slett ikke skal få en avslappende uke på Tenerife.

 • Episode 4

  24 feb. 2009

  Borettslaget fra Porsgrunn, med Sigmund i spissen, besøker Hooters. De fire gutta lar seg fascinere av stedets serveringspersonale, og Sigmund lar seg overtale til å bytte t-skjorte med en norsk jente på dansegulvet. Hilde er også i full sving på Tenerife. Hennes personlige trener Pål har skrudd opp tempoet og utfordrer henne med treningsøvelser Hilde ikke trodde hun kunne takle. Reiselederne Svein og Viggo arrangerer en skjønnhetskonkurranse for sitt reisefølge, og det utarter seg fort når den lystige gjengen skal vise seg frem.