Charterfeber

I åttende sesong av Charterfeber blir vi med Svein og hans nye reisefølge til Gran Canaria på chartertur. Det blir også et gjensyn med Fred Åge og Christoffer og nye reisegrupper som kjendisbloggere og pensjonister. Vil du være med i den nye sesongen? Gå inn på tv3.no og søk nå!
 • Se Sesong 8 - Episode 1
 • Charterfeber
  43:33

  Episode 1

  5 juni 2018

  Med på flyet til Gran Canaria er også tre rosabloggere som har pakket med seg bikinier og laptoper for å oppleve syden sammen, men turen blir ikke like fin og rosa som bloggene deres. Vi møter også storfamilien på tur, der bagasjen inneholder både salatdressing, majones og flyskrekk. Vi blir også kjente med en guttegjeng og en pensjonistgjeng som morer seg på ganske ulike måter.

 • Episode 2

  5 juni 2018

  Svein og Gunnar ankommer også øya, men om de er like fornøyd med bosted som pensjonistene gjenstår å se. Damene i storfamilien tar seg tid til en etterlengtet kveld på byen, mens BI-guttene viser oss hvordan man fester i Syden. Bloggeren Rannveig har en nær døden opplevelse som involverer et insekt

 • Episode 3

  5 juni 2018

  Vi blir også kjent med de to venninnene Berit og Christin også kjent som Villkokken og Mattilakken som skal utforske både Gran Canarias natur, mat og natteliv. Svein og Gunnar går på date, mens en av BI-guttene må gå naken igjennom Playa del Ingles etter et tapt slag i minigolf. Bloggerne gir ekspertråd om sminke og blogg.

 • Episode 4

  5 juni 2018

  Kompisene Fred Åge og Christoffer koser seg på Gran Canaria med shopping, is og konkurranser. I dag skal de utfordres i Fred Åge og Christoffers spania-quiz! Venninnene Berit «Villkokken» og Christin Mattilakken ankommer det luksuriøse hotellet de skal bo på under sitt opphold, mens pensjonistene koser seg på båttur der de opplever både dyreliv og dans. Svein og Gunnar lager en sang og reiser inn til Las Palmas for en storslått St.Hansfeiring og vi møter en ny reisegruppe fra Drammen.

 • Episode 5

  5 juni 2018

  I denne episoden prøver storfamilien seg på et slag minigolf, det blir også ekstra tid til kaffekos og rullings. Det blir en mindre trivelig frokost på hotellet til bloggerne da Ida og Therese bestemmer seg for å ikke la Rannveig få sitte på samme bord som de. Pensjonisten tar oss med til Gran Canarias homomekka. Drammensgutta gjør pranks og trener vannaerobics. Bestevennene Berit og Christin skriver kort hjem til kommunen, mens Svein og Gunnar koser seg på grottetur.

 • Episode 6

  5 juni 2018

  Charter-Hilde gjør stor entré og overrasker radarparet Svein og Gunnar med et forrykende show på et utested. Stemningen hos bloggjentene derimot, er dalende. Mens Rannveig shopper tar de selverklærte partyjentene seg en tur ut på en partybåt uten henne. Pensjonisten Anne Marit vil lære vennen Yngve å svømme, mens Sverre ankommer øya og BI-gutta blir endelig fulltallige. Fred og Christoffer er ute for å handle kort og sende hjem, men ender nesten opp som butikktyver.

 • Episode 7

  5 juni 2018

  I denne episoden besøker storfamilien en cowboy-familiepark, her er det mye rart og se på og Nina får seg en skikkelig støkk. Det blir nakenjoik, om det blir Berit eller Christin som kler seg naken i den canariske fjellheimen gjenstår og se. Fred Åge og Christoffer spiller minigoldf og Christoffer må fjerne noen sting i munnen. Pensjonistene strever med å ta ut penger i en minibank. Vi får også se et forrykende og noe overraskende show på den Norske baren «Heia Norge» i Puerto Rico.

 • Episode 8

  5 juni 2018

  Rikke får et stort ønske oppfylt, i tillegg til å spise biff i Syden, nemlig å ta en tatovering. Moren Gry blir revet med og tatoverer seg også, til stor begeistring fra mannen Tom. Fred Åge og Christoffer fortsetter å konkurrere, denne gangen i svømming, men tåler vennskapet nok en konkurranse? Drammensgutta avholder også en konkurranse som beviser en gang for alle hvem som er mest mann i gruppa, taperen må gå ut på byen i apekostyme. Berit og Christin begir seg også ut i Gran Canarias pulserende uteliv og bloggerne forteller vitser til hverandre.

 • Episode 9

  5 juni 2018

  Hilde skal på sin første date på Gran Canaria, mannen viser seg å være en eksentrisk 40 åring, med stor mage og stor selvtillit. Bloggerne tar seg endelig tid til en real byrunde og pensjonistene legger planer for hvordan kveldens store show skal gjennomføres. Det er nemlig ikke hver dag pensjonistkoret fra Trysil underholder på homsebar i syden. BI-gutta ønsker å klippe seg som sitt store idol Justin Bieber, og endelig er det tid for å ta den legendariske wingman-tatoveringen. Drammensgutta kjører firhjuling i ørkenen, noe som er i tøffeste laget for Hamdi.

 • Episode 10

  5 juni 2018

  Hilde fortsetter datingen, denne gangen er det en spanjol med navn Paco som varter henne opp etter alle kunstens regler. Han tar henne med til en familiehytte i fjellene hvor han byr henne både geitemelk og mat. Fred Åge og Christoffer nyter en massasje og en spontan øldrikke-konkurranse. Pensjonistene diskuterer været, mens Berit og Christin byr på humorkavalkade av beste slag. Karl Petter i BI-gutta penetrerer en kroppsdel for deretter å ta med seg hele gjengen på boozecruise, men det oppstår problemer for det glade firkløveret.

 • Episode 11

  5 juni 2018

  Pensjonistkoret pakker koffertene og Yngve har som vanlig full kontroll og forteller gladelig til alle som vil om sitt morgenrituale. Storfamilien er også klare for både hjemreise og brunost. Bestevenninnene Berit og Christin besøker et fiske-spa, Berit nyter hele seansen mens Christin kunne vært hele opplevelsen foruten. De heite Drammensgutta bestemmer seg for å hoppe fallskjerm, men ikke alle synes det var like kult. Hilde er på date nummer to med den kjekke spanjolen Paco, mens Gunnar og Svein fremfører sin nye hit-låt for dem og alle de andre hotellgjestene som er ved bassenget.

 • Episode 12

  5 juni 2018

  Charterfeber-sesongen nærmer seg slutten og BI-gutta koster på seg en legendarisk avslutningsfest etter en meget vellykket guttetur til Syden. Hilde har også hatt et spennende opphold på Gran Canaria, men fant hun drømmemannen? Svein og Gunnar pakker kofferten og lager en tale, mens Fred Åge og Christoffer er i en fornøyelsespark der det oppstår dramatikk. Drammensgutta har en høytidelig overlevering av Musefella-pokalen, hvem har fått flest mus i løpet av turen?