• Det beste vorspielet
  16:05

  Episode 1

  26 juni 2015

  Vi er vant til å se dem feste og ha det moro på et hotell i Mexico, men hvilken av et knippe tidligere Paradise Hotel-deltakere tror du har den flinkeste festplanleggeren i seg? Basert på fem kategorier skal Paradise Hotel-legenden og alle festers far, Petter Pilgaard, avgjøre hvem som klarer å sette i stand den ultimate festopplevelsen – det beste vorspielet! Med bare fem tusen kroner i budsjett må man være kreativ og impulsiv – men samtidig passe på at alle gjestene har det bra. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk og bruk av alkohol.

 • Episode 3

  27 aug. 2015

  I tredje episode av Det beste vorspielet er det Stian Staysman som skal i ilden. På gjestelisten har han kollega Lazz, Petter Katastrofe og Morgan Sulele. Basert på fem kategorier skal Paradise Hotel-legenden og alle festers far, Petter Pilgaard, avgjøre hvem som klarer å sette i stand den ultimate festopplevelsen – det beste vorspielet! Med bare fem tusen kroner i budsjett må man være kreativ og impulsiv – men samtidig passe på at alle gjestene har det bra. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk og bruk av alkohol.

 • Episode 5

  25 sep. 2015

  Del 1 av 2: I denne episoden skal vi til USA hvor blogger og tidligere Paradise-deltaker, Kristin Gjelsvik, er på ferie sammen med kjæresten Dennis Poppe. Petter Pilgaard har i den anledning tatt turen over dammen for å se om Kristin har det som skal til for å arrangere det beste vorspielet! Basert på fem kategorier skal Paradise Hotel-legenden og alle festers far, Petter Pilgaard, avgjøre hvem som klarer å sette i stand den ultimate festopplevelsen – det beste vorspielet! Med bare fem tusen kroner i budsjett må man være kreativ og impulsiv – men samtidig passe på at alle gjestene har det bra. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk og bruk av alkohol.

 • Episode 6

  1 okt. 2015

  Del 2: I denne episoden skal vi til USA hvor blogger og tidligere Paradise-deltaker, Kristin Gjelsvik, er på ferie sammen med kjæresten Dennis Poppe. Petter Pilgaard har i den anledning tatt turen over dammen for å se om Kristin har det som skal til for å arrangere det beste vorspielet! Basert på fem kategorier skal Paradise Hotel-legenden og alle festers far, Petter Pilgaard, avgjøre hvem som klarer å sette i stand den ultimate festopplevelsen – det beste vorspielet! Med bare fem tusen kroner i budsjett må man være kreativ og impulsiv – men samtidig passe på at alle gjestene har det bra. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk og bruk av alkohol.

 • Episode 7

  29 okt. 2015

  I denne episoden skal vi til Frogner i Oslo, hvor blogger Kong Halvor Harsem holder til. Det er Halloween, og hva passer vel bedre enn Halloween-tema til vorspielet? Halvor tar oppgaven veldig seriøst, men har han det som skal til for å arrangere Det beste vorspielet? På gjestelisten har Halvor fått Martine Lunde Aarsrud, Stina Marie Bakken og Paradise Hotel-veteran Iselin Michelsen. Basert på fem kategorier skal Paradise Hotel-legenden og alle festers far, Petter Pilgaard, sammen med gjestene avgjøre hvem som klarer å sette i stand den ultimate festopplevelsen – det beste vorspielet! Med bare fem tusen kroner i budsjett må man være kreativ og impulsiv – men samtidig passe på at alle gjestene har det bra. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk og bruk av alkohol.

 • Episode 8

  12 nov. 2015

  I denne episoden er det Isabel Raad, best kjent som Isabel fra Paradise Hotel 2015, som skal prøve seg i Det beste vorspielet. Det blir meksikansk aften i hennes hotellsuite i Oslo, og har invitert Paradise-kollegaene Sara, Pierre og Mathias fra årets sesong. Basert på fem kategorier skal Paradise Hotel-legenden og alle festers far, Petter Pilgaard, sammen med gjestene avgjøre hvem som klarer å sette i stand den ultimate festopplevelsen – det beste vorspielet! Med bare fem tusen kroner i budsjett må man være kreativ og impulsiv – men samtidig passe på at alle gjestene har det bra. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk og bruk av alkohol.

 • Episode 9

  16 des. 2015

  I denne episoden er det Instagramdronning Martine Lunde som skal i ilden. På gjestelisten har hun Jørgen Brovold, Jonas Fossum og Katrine Albarocco. Basert på fem kategorier skal Paradise Hotel-legenden og alle festers far, Petter Pilgaard, sammen med gjestene avgjøre hvem som klarer å sette i stand den ultimate festopplevelsen – det beste vorspielet! Med bare fem tusen kroner i budsjett må man være kreativ og impulsiv – men samtidig passe på at alle gjestene har det bra. Dette programmet er ikke egnet for barn og inneholder grov språkbruk og bruk av alkohol.