Se programmetS01E01 Kjetil Grotland

Favoritt

Sesong


Hele Norges underholdningsprogram med en helsprø blanding av søte og salte skrøner. Radarparet Arild og Kjegla har patronbeltet fullt av latterkuler, og deg i siktet! Live fra Smashbodega'n med munnrappe gjester og sprø stemning! Og vær advart: det skal godt gjøres å se bare én ;-) Programmet er produsert i samarbeid med Smash.

 • 1. Kjetil Grotland

  I kveld får Arild og Kjegla besøk av råtassen Kjetil Grotland som har både en, to, tre og fire ramsalte groviser i posen. Så får vi se da, om han i det hele tatt kommer i gang ;-)

  Publisert: 10 mars 2019

 • 2. Kjegla

  Så var det Kjeglas tur til å åpne latterslusa. Som makker Arild alltid sier: "Slæpp du løs han Kjegla, e det bare å holde sæ fast!". Stikkord: lensmann, date og noen søte små jævler som kan sette selv en ringrev ut av spill ;-)

  Publisert: 10 mars 2019

 • 3. Sa kjerringa

  Så sa gubben til kjerringa... Ble du nysgjerrig, nå? Ja skrønesuget melder seg alltid når ukas episode av "Det skal godt gjøres å spise bare én" legges ut. Så her er den, kamerat! Og blir du ikke mett av "Gubben og kjerringa" så er det bare å fråtse på!

  Publisert: 10 mars 2019

 • 4. Svensken, dansken og nordmannen

  Du har hørt om svensken, dansken og nordmannen før, sier du? Vel, ikke fra disse gutta her! Putt en femmer på Arild og du ligger straks og ruller deg på gulvet som en sombrero i sjokolade.

  Publisert: 10 mars 2019

 • 5. Medisin

  Det finnes nok ingen medisin mot Arild og Kjegla:-( Brunedauden bryter ned forsvaret ditt og får deg til å trygle etter mer. Og det får du. Heldigvis ;-)

  Publisert: 10 mars 2019

 • 6. Publikum

  Brenner du inne med en vits? Ingen grunn til å ringe 110;-) I denne episoden presenterer nemlig Arild nummeret du kan ringe når det rykker i vitsefoten! Publikum henger på og Arild slår en god gammaldags joke ;-)

  Publisert: 10 mars 2019

 • 7. High five

  En gammel favoritt er tilbake ved godteskåla, “søringan” får gjennomgå, og Arild prøver å gi Kjegla en “high five”. Spoiler alert: går ikke bra, vettu ;-)

  Publisert: 10 mars 2019

 • 8. Best of

  Jøss, skulle nesten tro dette var en reklamefilm for Nidars Favoritter, for i denne episodeposen er det tett mellom godbitene, og det skal som kjent godt gjøres å spise bare én!

  Publisert: 10 mars 2019

 • 9. Latterbonanza

  I denne spesialepisoden får du se uredigert råmateriale av publikums reaksjoner da Arild leverte en av sesongens kanskje beste vitser.

  Publisert: 10 mars 2019