Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


I Ekte menn skal vi følge fem typiske mannfolk med et bedrøvelig kosthold og ditto skral holdning til trening på vei til en triatlon i Sør-Afrika. Før de hiver seg på sykkelen, i svømmedrakta og snører på seg joggeskoa må det imidlertid en real livsstilsendring på plass: Snekkerbeltene, spikerpistolene og verneskoa må av – rød-Prince, snus, brus, kebab og bakst må kastes. En helomvending er nødvendig, og for å rette snutene sine mot Sør-Afrika med håp om gjennomføring av triatlonen har de trenings- og kostholdsekspert Stig Færø-Landlie med på laget. Klarer de fem typiske mannfolkene å motive.. Se sesong 1

 • Episode 1

  I første episode av Ekte menn blir vi godt kjent med både personligheten og den fysiske formen til gutta. De stappes inn i en liten bil og blir fraktet til deres første utfordring.

  Publisert: 9 mars 2017

 • Episode 2

  Våre ekte menn har bare så vidt startet på oppkjøringen mot triatlonen i Sør-Afrika, og i kveldens episode er det sykkelen som skal frem fra boden og ut i skog og mark.

  Publisert: 16 mars 2017

 • Episode 3

  I kveldens episode er det svømming som skal testes og forhåpentligvis mestres. Selv om våre ekte menn stiller seg positivt til utfordringen, er det verre med antrekket.

  Publisert: 23 mars 2017

 • Episode 4

  Triatlonen i Sør-Afrika nærmer seg med stormskritt, og våre ekte menn må legge inn et ekstra gir for å komme i form. For å gjøre nettopp det, må kostholdet forandres.

  Publisert: 30 mars 2017

 • Episode 5

  Gutta skal i kveld gjennom en midttest, for å se hvordan formen ligger an. Det er ikke mange månedene til de setter seg på flyet til Sør-Afrika, og enkelte får seg virkelighetssjekk.

  Publisert: 6 april 2017

 • Episode 6

  Våre ekte menn kjenner opptrappingen til den store styrkeprøven og hardkjøret på kroppen, og i kveldens episode er det fokus og smertehåndtering som står på dagsplanen.

  Publisert: 20 april 2017

 • Episode 7

  Bare noen få uker igjen til den største styrkeprøven, og i kveldens episode er det finkultur og kroppsbeherskelse som er tema. Gutta drar ned til operaen i Oslo sentrum, og får prøve seg på ballett.

  Publisert: 27 april 2017

 • Episode 8

  Etter et halvt år med hard trening og betydelig kostholdsendring, står nå gutta overfor alle styrkeprøvers mor: En triathlon i Sør-Afrika!

  Publisert: 4 mai 2017