Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


I Ekte menn skal vi følge fem typiske mannfolk med et bedrøvelig kosthold og ditto skral holdning til trening på vei til en triatlon i Sør-Afrika. Før de hiver seg på sykkelen, i svømmedrakta og snører på seg joggeskoa må det imidlertid en real livsstilsendring på plass: Snekkerbeltene, spikerpistolene og verneskoa må av – rød-Prince, snus, brus, kebab og bakst må kastes. En helomvending er nødvendig, og for å rette snutene sine mot Sør-Afrika med håp om gjennomføring av triatlonen har de trenings- og kostholdsekspert Stig Færø-Landlie med på laget. Klarer de fem typiske mannfolkene å motive.. Se hele sesongen

 • Ekte menn

  Episode 1

  I første episode av Ekte menn blir vi godt kjent med både personligheten og den fysiske formen til gutta. De stappes inn i en liten bil og blir fraktet til deres første utfordring.

  Publisert: 9 mars 2017

  Lengde: 44:00

 • Ekte menn

  Episode 2

  Våre ekte menn har bare så vidt startet på oppkjøringen mot triatlonen i Sør-Afrika, og i kveldens episode er det sykkelen som skal frem fra boden og ut i skog og mark.

  Publisert: 16 mars 2017

  Lengde: 44:00

 • Ekte menn

  Episode 3

  I kveldens episode er det svømming som skal testes og forhåpentligvis mestres. Selv om våre ekte menn stiller seg positivt til utfordringen, er det verre med antrekket.

  Publisert: 23 mars 2017

  Lengde: 44:00

 • Ekte menn

  Episode 4

  Triatlonen i Sør-Afrika nærmer seg med stormskritt, og våre ekte menn må legge inn et ekstra gir for å komme i form. For å gjøre nettopp det, må kostholdet forandres.

  Publisert: 30 mars 2017

  Lengde: 44:00

 • Ekte menn

  Episode 5

  Gutta skal i kveld gjennom en midttest, for å se hvordan formen ligger an. Det er ikke mange månedene til de setter seg på flyet til Sør-Afrika, og enkelte får seg virkelighetssjekk.

  Publisert: 6 april 2017

  Lengde: 43:00

 • Ekte menn

  Episode 6

  Våre ekte menn kjenner opptrappingen til den store styrkeprøven og hardkjøret på kroppen, og i kveldens episode er det fokus og smertehåndtering som står på dagsplanen.

  Publisert: 20 april 2017

  Lengde: 44:00

 • Ekte menn

  Episode 7

  Bare noen få uker igjen til den største styrkeprøven, og i kveldens episode er det finkultur og kroppsbeherskelse som er tema. Gutta drar ned til operaen i Oslo sentrum, og får prøve seg på ballett.

  Publisert: 27 april 2017

  Lengde: 44:00

 • Ekte menn

  Episode 8

  Etter et halvt år med hard trening og betydelig kostholdsendring, står nå gutta overfor alle styrkeprøvers mor: En triathlon i Sør-Afrika!

  Publisert: 4 mai 2017

  Lengde: 44:00

Nytt, nytt, nytt!

Kjendismødre
Ny serie

Kjendismødre

Kommer snart!
Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Ex on the Beach UK

Ex on the Beach UK

Se alle sesongene
Luksusfellen
Ny sesong

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30