Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Elven er en intens thriller fra Nord-Norge, der den kalde krigen aldri helt tok slutt. I områdene rundt den vesle bygda Djupelv vet folk at man ikke bør stille for mange spørsmål. Men den nylig hjemvendte politimannen Thomas Lønnhøiden hater løgn og hemmeligheter, og han nekter å la ting ligge, tross advarsler. Når han begynner å etterforske SIljas forsvinning vekker han farlige krefter som har slumret lenge. Se sesong 1

 • Episode 1

  101. En jente finner levningene etter et lik i elven, men familien nøler med å melde fra om saken og leverer et anonymt tips i stedet. Da hun forsvinner på mystisk vis, må politiet etterforske saken.

  Publisert: 16 mars 2017

 • Episode 2

  102. Thomas etterforsker Siljas død og får snart vite at hun kan ha kommet seg inn på militærbasen gjennom en underjordisk tunnel. Og et nedlagt sagbruk skjuler fryktelige hemmeligheter.

  Publisert: 16 mars 2017

 • Episode 3

  103. Under en pågripelse, blir en mistenkt mann skutt og drept av en rekrutt før politiet rekker avhøre ham. Etteretningstjenesten legger lokk på saken, men Mia får tak i helt ny informasjon som snur saken på hodet.

  Publisert: 23 mars 2017

 • Episode 4

  104. Man finner en kobling mellom en flystyrt som ble dysset ned under den kalde krigen og den pågående etterforskningen. Familien til Thomas blir dratt inn i saken, men ukjente krefter jobber imot ham.

  Publisert: 30 mars 2017

 • Episode 5

  105. Thomas og Mia avslører at flere i Politiet og i Forsvaret er med på å skjule en stor skandale fra den kalde krigen, de rømmer bygda med spesialsoldater i hælene - bestemte på å dra til Russland for å avdekke hele sannheten.

  Publisert: 6 april 2017

 • Episode 6

  106. I Russland kommer Thomas og Mia nærmere dobbeltagenten som var ansvarlig for at 19 nordmenn døde. Saken tar en dramatisk vending da de ender opp på grensen til Finland.

  Publisert: 13 april 2017

 • Episode 7

  107. En tidligere agent gir Thomas og Mia informasjon som vil rokke ved hans tillit til familien og fortiden deres.

  Publisert: 20 april 2017

 • Episode 8

  108. Mysteriet rundt Siljas død nøstes opp i fjellene, men samtidig avslører man den fryktelige hemmeligheten som militæret ville holde skjult.

  Publisert: 27 april 2017