Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt

Sesong


Hva foregår i garderoben før kamp, i pausen og etter kamp? Hva blir sagt og hvordan er stemningen? På innsiden av garderobedøren utspiller hele følelsesregisteret seg, alt fra skuffelse, kjefting og nederlag til ekstase, glede og samhold mellom mennesker som har en felles lidenskap. Vi dokumentere alt dette ved å være flue på veggen hos åtte idrettslag på ulike nivå og som driver med ulike idretter. Vi blir kjent med et rikt karaktergalleri med mennesker som vil noe, og som gjør alt for laget sitt. Fotballklubben Skeid med Tom Nordli i spissen er et av lagene vi følger i denne programserien...

 • Episode 1

  I Lambertseter svømmehall avholdes NM i undervannsrugby. Etter 5 seiere i mesterskapet er Akkaren klar for å møte Surk i finalen, og Akkaren går for gull!

  Publisert: 29 jan. 2018

 • Episode 2

  For at Skeid Fotball skal ta seg videre i cupen må den gamle storheten Lyn bekjempes. Nyervervelsen, Ørjan Hopen, håper på spilletid og åpner seg opp for lagkameratene om sin brukne fortid. På Snarøya skal Lacrosse-laget HiOA Queens spille semifinale i NM mot NTNU, og kampen har en helt spesiell betydning for Tina og Maria.

  Publisert: 30 jan. 2018

 • Episode 3

  På Bruvollen står 4. divisjonslaget Blaker IL klar for å ta i mot Lørenskog 2 i en kamp for å unngå nedrykk. Og som i alle andre kamper betyr denne kampen ekstremt mye for trener Fredrik "Blakern" Larsen. Men det er ikke alle spillerne som tar like tungt på oppgaven.

  Publisert: 31 jan. 2018

 • Episode 4

  På Nordre Åsen skal Skeid ta imot byrival Vålerenga 2. Med skader i stallen kan dette være William sin sjanse til å spille seg inn på laget. En kamp han og laget er veldig tent på å vinne. På Sofiemyr stadion skal Kolbotn ta i mot Røa til kamp i Toppserien.

  Publisert: 1 feb. 2018

 • Episode 5

  Ishockey-laget Manglerud Star har kamp mot sterke Lillehammer. Forrige møte endte i tap og nå er presset stort. Kvinnefotballaget Kolbotn må vinne dagens kamp for enhver pris.

  Publisert: 5 feb. 2018

 • Episode 6

  Bærum har sin aller første kamp etter russetiden. Formen har stupt hos de fleste og kaptein Christian vet ikke om han klarer en hel kamp. Camilla på Holmlia skal spille kamp for første gang på lang tid.

  Publisert: 6 feb. 2018

 • Episode 7

  Kolbotn får det ikke til denne sesongen. Skader og stort frafall gjør at sykemeldte spillere og veteraner må stille på kamp. Skeid skal møte Ham Kam og det er en prestisjekamp for begge lag.

  Publisert: 6 feb. 2018

 • Episode 8

  Hvis Skeid skal ha mulighet til å rykke opp så må de vinne i dag. Det er første hjemmekamp i serien for ishockeylaget Manglerud Star. Det er NM finale i amerikansk fotball og Oslo Vikings møter den sterke erkerivalen Eidsvoll 1814.

  Publisert: 6 feb. 2018