Se programmetSesong 1 - Episode 6

Favoritt

Sesong


Det er åtte år siden Geordie Shore eksploderte på skjermene våre, og introduserte oss for Gaz, Holly, Marnie og Aaron. Vi går inn i deres virkelige liv når de nå står overfor ennå større utfordringer.

 • Episode 6

  Aaron drar til Wembley for sitt come-back i MMA-ringen. Casey og Marnie får vite om de skal få en gutt eller jente. Gaz og Emma har en nyhet til familiene sine og Holly overrasker med en kunngjøring.

  Publisert: 19 sep. 2019

 • Episode 5

  Gary og Emma deler noen svært spesielle nyheter. Aaron står fast med treningen, bare en uke før comeback-kampen. Marnie og Casey får sjokk da et bilde av Casey blir sendt til en avis.

  Publisert: 12 sep. 2019

 • Episode 4

  Marnie viser frem sin gravide mage i et ukeblad. Aaron er sjokkert når han finner ut hvem hans motstander er i MMA-kampen, og Holly sier farvel til vennene sine i 'Boro.

  Publisert: 5 sep. 2019

 • Episode 3

  Marnies babynyhet kommer ut og hun gir Casey en sexy overraskelse til fødselsdagen. Holly blir klar for å flytte sammen med Jacob. Aaron tar pause fra teningen for å delta i et MTV-program.

  Publisert: 29 aug. 2019

 • Episode 2

  Marnie og Casey lar seg fotografere for OK! Magazine. Holly går et kurs i å snakke offentlig, med festlig resultat. Stresset foran Aarons kommende kamp begynner å vise seg.

  Publisert: 22 aug. 2019

 • Episode 1

  Aaron misser toget til en pressekonferanse som skal kunngjøre hans store MMA-kamp på Wembley. Gaz inviterer Aaron og Talia for å treffe babyen Chester.

  Publisert: 15 aug. 2019