Se programmetSesong 1 - Episode 6

Favoritt

Sesong


Det er åtte år siden Geordie Shore eksploderte på skjermene våre, og introduserte oss for Gaz, Holly, Marnie og Aaron. Vi går inn i deres virkelige liv når de nå står overfor ennå større utfordringer.

 • Geordie OGs

  Episode 6

  Aaron drar til Wembley for sitt come-back i MMA-ringen. Casey og Marnie får vite om de skal få en gutt eller jente. Gaz og Emma har en nyhet til familiene sine og Holly overrasker med en kunngjøring.

  Publisert: 19 sep. 2019

  Lengde: 44:40

 • Geordie OGs

  Episode 5

  Gary og Emma deler noen svært spesielle nyheter. Aaron står fast med treningen, bare en uke før comeback-kampen. Marnie og Casey får sjokk da et bilde av Casey blir sendt til en avis.

  Publisert: 12 sep. 2019

  Lengde: 44:04

 • Geordie OGs

  Episode 4

  Marnie viser frem sin gravide mage i et ukeblad. Aaron er sjokkert når han finner ut hvem hans motstander er i MMA-kampen, og Holly sier farvel til vennene sine i 'Boro.

  Publisert: 5 sep. 2019

  Lengde: 43:35

 • Geordie OGs

  Episode 3

  Marnies babynyhet kommer ut og hun gir Casey en sexy overraskelse til fødselsdagen. Holly blir klar for å flytte sammen med Jacob. Aaron tar pause fra teningen for å delta i et MTV-program.

  Publisert: 29 aug. 2019

  Lengde: 43:37

 • Geordie OGs

  Episode 2

  Marnie og Casey lar seg fotografere for OK! Magazine. Holly går et kurs i å snakke offentlig, med festlig resultat. Stresset foran Aarons kommende kamp begynner å vise seg.

  Publisert: 22 aug. 2019

  Lengde: 43:37

 • Geordie OGs

  Episode 1

  Aaron misser toget til en pressekonferanse som skal kunngjøre hans store MMA-kamp på Wembley. Gaz inviterer Aaron og Talia for å treffe babyen Chester.

  Publisert: 15 aug. 2019

  Lengde: 43:26

Nytt, nytt, nytt!

Kjendismødre
Ny serie

Kjendismødre

Kommer snart!
Henrik og Aleks

Henrik og Aleks

Se hele sesongen!
The Hills

The Hills

Se flere sesonger!
Ex on the Beach UK

Ex on the Beach UK

Se alle sesongene
Luksusfellen
Ny sesong

Luksusfellen

Onsdager kl. 20.30