Se programmetSesong 1 - Episode 1

Favoritt


Nord i England finner vi Newcastle og de festglade Geordiene! Bli med en gjeng med gutter og jenter helt gira og klare for 6 ukers full fest i Newcastle. Det dreier seg om veltrente kropper og ville netter på jakt etter mulige klinemål. Har du først blitt Geordie, er det ingen vei tilbake. Se sesong 1-20

 • Episode 1

  Bli med en gjeng med gutter og jenter helt gira og klare for 6 ukers full fest i Newcastle. Det dreier seg om veltrente kropper og ville netter på jakt etter mulige klinemål. Har du først blitt Geordie, er det ingen vei tilbake.

  Publisert: 4 feb. 2014

 • Episode 2

  Jay er klar over at han har tatt seg vann over hodet med Vicky, Charlotte står i mot framstøt fra Gaz, mens Sophie får sitt livs sjokk når foreldrene hennes dukker opp uanmeldt.

  Publisert: 4 feb. 2014

 • Episode 3

  Det er Jays bursdag og Vicky spiller pliktoppfyllende “kjæreste”, Hollys type kommer på besøk og Charlotte makter ikke å stå i mot Gaz lenger. 8 blir 7 når huset rystes av en sjokkerende avreise!

  Publisert: 4 feb. 2014

 • Episode 4

  Med Holly borte, blir atmosfæren i huset dårligere. Vicky & Jay går på dunken når ”ingen tafsing på andre”-regelen brytes. Gaz spiller på bortebane og en ny person forsøker å dra…

  Publisert: 4 feb. 2014

 • Episode 5

  Det er et sjokk for hele gjengen når Holly overraskende kommer tilbake til Geordie Shore-huset, men ikke før Jay og Gaz får sin tøffeste arbeidsoppgave i en ”Working Man's”- klubb og Anna driver Vicky for langt.

  Publisert: 4 feb. 2014

 • Episode 6

  Det er ingen eventyrlig slutt på finalen i Geordie Shore. Charlotte får alvorlige nyheter fra Gaz, forholdet til Jay og Vicky gjennomgår et sjokkerende utbrudd og Holly havner i en parkeringsplasskrangel.

  Publisert: 4 feb. 2014

 • Episode 7

  Russel Kane er vert og gjengen fra Geordie Shore møtes igjen sammen med venner, familie og et par overraskelser for å avsløre et par sannheter – og vi får samtaler med dem som elsket og hatet showet.

  Publisert: 4 feb. 2014

 • Episode 8

  Vi har satt sammen ti av de råeste og mest minneverdige øyeblikkene fra serien, og har også med input fra kjendisfans som Tim Westwood og Harry fra “TOWIE”!

  Publisert: 4 feb. 2014

 • Episode 9

  Geordie Shore-gjengen drar på ferie til Magaluf. Spenningen mellom Char og Gaz fører til det verste Geordie-bråket noensinne.

  Publisert: 4 feb. 2014

 • Episode 10

  Det blir mer galskap når Geordie Shore-gjengen er i Magaluf. Holly rocker en "wet t-shirt-konkurranse".

  Publisert: 4 feb. 2014