Se programmetSesong 10 - Episode 2

Favoritt


Nord i England finner vi Newcastle og de festglade Geordiene! Bli med en gjeng med gutter og jenter helt gira og klare for 6 ukers full fest i Newcastle. Det dreier seg om veltrente kropper og ville netter på jakt etter mulige klinemål. Har du først blitt Geordie, er det ingen vei tilbake. Se sesong 1-20

 • Episode 2

  Det blir store forandringer i huset når James kommer med en sjokkbeskjed og to nye romkamerater dukker opp. Men nykommernes første utekveld blir spolert når det oppstår en kjempekrangel mellom Charlotte, Marnie og Holly.

  Publisert: 25 april 2015

 • Episode 1

  Herlig! Favorittpartyløvene er her igjen! Charlotte klekker ut en plan når hun hører om pakten mellom Gary og Aaron, men vil det ende med at hun får egg i fjeset? Imens erJames i tvil om han har en framtid i huset.

  Publisert: 29 april 2015

 • Episode 3

  Det er de nyes første morgen i huset, men hvordan skal familien samles, når Holly, Kyle og Charlotte er vekk? Holly åpner sitt hjerte for Kyle, men føler han det samme? En overraskende avsløring fra Gary knuser Charlottes hjerte.

  Publisert: 2 mai 2015

 • Episode 4

  Det er dagen Charlotte har fryktet... Gary introduserer sin nye kjæreste for familien... men vil Psycho Charlotte dukke opp? Imens blir Marnie og Aaron mere og mere fristet av hverandres flørting.

  Publisert: 9 mai 2015

 • Episode 5

  Rett fra flyet - etter å ha skapt kaos i Cancun - er Geordie Shore-gjengen på vei tilbake til sine røtter der alt startet - på Newcastles hellige grunn.

  Publisert: 16 mai 2015

 • Episode 6

  Hamburg skal få oppleve en ekte Tash-On Tours-tilstelning, men er de klare for at Marnie hopper på Aaron? Holly er paranoid når det gjelder ikke-forholdet til Kyle og Chloe og Nathan kommer, til alles forundring, nærmere hverandre.

  Publisert: 23 mai 2015

 • Episode 7

  Den nye Chloe møter "psykopat-Charlotte" da en helaften går på skeive, og Hollys ankomst får en bitter ettersmak når hun hører den egentlige grunnen til hvorfor Kyle ikke vil være sammen med henne. Er det slutt nå?

  Publisert: 30 mai 2015

 • Episode 8

  Scotty T kommer tilbake og tar spranget når han inviterer alle med på et våget eventyr. Det er anspendt i huset mens Holly venter på Kyles beslutning. Har fortiden hennes ødelagt deres muligheter for en fremtid, eller vil han binde seg?

  Publisert: 6 juni 2015