Se programmetSesong 19 - Episode 10

Favoritt


Geordiegjengen er tilbake og sjefen Anna har gjort Scotty T til sin høyre hånd! De fester vilt med gamle og nye fjes og skaper sitt sedvanlige kaos. Det er Geordie Shore som vi kjenner og digger, men denne gangen er de velsignet med venner og familie! Se sesong 1-20

 • Episode 10

  Geordierne har hjemmefest! Beau foretrekker Bethan fremfor Abbie. Dette fører til en krangel mellom Chloe og Nathan - igjen! Scott syns lagånden bør styrkes så de rappellerer.

  Publisert: 6 juli 2019

 • Episode 9

  Anna sier til gjengen at de skal dra til Cardiff. Beau er forventningsfull fordi alle kommer til å treffe broren hans, Harvey, som bor der. Men det gjør Bethan nervøs.

  Publisert: 29 juni 2019

 • Episode 8

  Nathan danner en vennegruppe med de andre singeltons-ene, Tahlia & Alex. Sam & Chloe har det mye bedre etter en pinlig dag. Beau ordner opp med Bethan.

  Publisert: 22 juni 2019

 • Episode 7

  Nathan besøker Sophie for å forstå hvorfor hun dro. Scott forteller gjengen at Anna arrangerer en singelkveld. Bethan ser seg ikke som singel, men det gjør Beau. Pinlig!

  Publisert: 15 juni 2019

 • Episode 6

  Geordiene er tilbake i tegnefilm, og får sjokk da et kjent fjes kommer tilbake. Bethan og Beau settes på prøve mens Chloes og Sams forhold holder på å bli bedre. Sophie må fatte et vanskelig valg.

  Publisert: 8 juni 2019

 • Episode 5

  Anna sier til gjengen at de skal til Belfast. Geordies kjører hardt på Nord-Irland og gleder seg over hva byen har å tilby. Men tingene skjærer seg da Chloe og Sams forhold når bunnen og de slår opp.

  Publisert: 1 juni 2019

 • Episode 4

  Nathan og Chloe er ikke på noe bra sted, og jentene vorser uten å invitere ham. Til tross for å ikke ville gå inn i et forhold, er Beau naturlig tiltrukket av Bethan og de gjør det.

  Publisert: 25 mai 2019

 • Episode 3

  Nathan og Chloe er ikke på noe bra sted, og jentene vorser uten å invitere ham. Til tross for å ikke ville gå inn i et forhold, er Beau naturlig tiltrukket av Bethan og de gjør det.

  Publisert: 18 mai 2019

 • Episode 2

  Nathan når bunnpunktet og familien vil arrangere en fest for å få opp stemningen. Sophie savner kjæresten mens nykommerne flytter inn hos Geordie-familien. Abbie ødelegger mellom Beau og Bethan.

  Publisert: 11 mai 2019

 • Episode 1

  Anna og Scotty-T setter fart i tingene, og kaster inn fire nykommere. Disse gjør sitt beste for å passe inn, men gamlingene er stadig på plass for å vise dem hvordan en skal feste skikkelig.

  Publisert: 4 mai 2019