Se programmetSesong 20 - Episode 6

Favoritt


Geordiegjengen er tilbake og sjefen Anna har gjort Scotty T til sin høyre hånd. Det er Geordie Shore som vi kjenner og digger, men denne gangen er de velsignet med venner og familie! Se alle 18 sesongene

 • Geordie Shore

  Episode 6

  Gjengen er tilbake fra Portugal, men Sam har forlatt huset, noe som får Chloe til å tro at det er slutt for alltid. Beau spør endelig Bethan om hun vil bli kjæresten hans offisielt.

  Publisert: 10 des. 2019

  Lengde: 43:42

 • Geordie Shore

  Episode 5

  Bethan og Abbies krangel påvirker huset og alt tar av da Nat kaller Bethan og Beaus forhold "forgiftet". Men på ekte Geordie-stil legger familien det bak seg og river opp strippen.

  Publisert: 3 des. 2019

  Lengde: 44:04

 • Geordie Shore

  Episode 4

  Sam fatter en stor avgjørelse når gjengen får høre at de skal i vei til Portugal. Men spenningen mellom Bethan, Beau og Abbie truer med å koke over og ødelegge moroa.

  Publisert: 26 nov. 2019

  Lengde: 43:33

 • Geordie Shore

  Episode 3

  Chloe konfronterer jentene om at de ikke støtter henne i å gjenoppta forholdet med Sam. Sam gir Chloe en overraskelse, men oppførselen under guttekvelden fører til at de slår opp igjen!

  Publisert: 19 nov. 2019

  Lengde: 43:50

 • Geordie Shore

  Episode 2

  Sam forstår at han må sette seg og snakke igjennom tingene med Chloe. Til slutt avgjør de å gi tingene en ny sjanse, men nyheten faller ikke bra ut hos resten av huset.

  Publisert: 12 nov. 2019

  Lengde: 43:44

 • Geordie Shore

  Episode 1

  Alt er ikke bra i Toon! Chloe og Sam har slått opp og gjengen er urolige for hvordan det kommer til å påvirke familien. James og Abbie er tilbake i huset, men første kveld slutter i katastrofe.

  Publisert: 5 nov. 2019

  Lengde: 43:09