• Episode 1

  1 april 2015

  Etter en vill sommer i Cancun er Geordie Shore-gjengen tilbake i sandkassen og hvilken gjenkomst! Med to nye plasser i huset, kan det bare bety friskt blod for familien. Alle er tilbake for flere obskøne utekvelder, klare til å ta Newcastle med storm.

 • Episode 2

  1 april 2015

  Georgie-gjengen lager en minneverdig forlovelsesfest for Ricci & Vicky. Det blir bæljing, banking og beising i stort monn når Geordiene fester som bare de kan det. Og når Charlotte introduserer sin nye kjæreste for familien, blir det et minne for livet…

 • Episode 3

  1 april 2015

  Etter at Ricci & Sophie må forlate huset, bestemmer resten av gjengen seg for å ta en tur til Liverpool for å sjekke ut klubbene. Men når James avslører en hemmelighet og Charlotte kryper opp i senga til Gary, kan det virke som ting går på dunken.

 • Episode 4

  1 april 2015

  Tilstanden i Geordie Shore-huset er ikke lykkelig - Vicky & Sophie snakker ikke med hverandre. James kan ikke vente med å introdusere sin nye kjæreste Kate. Charlotte tilstår sin natt i Garys seng for kjæresten. Det stormer på Geordie-kysten…

 • Episode 5

  1 april 2015

  Endelig har freden senket seg i Geordie Shore-huset nå som Vicky & Sophie har blitt venner igjen. Men ingenting varer evig, og når Riccis grønnøyde monster ser rødt på en utekveld med familien, er det katastrofe - og ikke kjærlighet - i luften.

 • Episode 6

  1 april 2015

  James har bursdag og Geordie Shore-gjengen planlegger en overraskelsestur til Dublin for å feire en helt spesiell, hemmelig gjest. Men stemningen daler raskt når Ricci kommer tilbake med dårlige nyheter.

 • Episode 7

  1 april 2015

  Nå som Ricci er ute av huset, vil resten av gjengen holde Vickys humør oppe. Gutta bestemmer seg for campingtur, og driver på og erter jentene som er langt borte fra sitt naturlige revir. Men den latteren får de snart svelge i seg når de kommer hjem.

 • Episode 8

  1 april 2015

  Slutten nærmer seg i Geordie Shore-huset, og noen er ivrigere etter å dra enn andre. Men før de pakker kofferten er det tid for å feste i ekte Geordie-stil, og kjærligheten blomstrer når de gode og varme familiefølelsene kommer tilbake til overflaten.