• Episode 1

  10 feb. 2014

  De er tilbake, og denne gangen drar Geordie-gjengen dypt inn i bushen! Festinga fortsetter i Sydney. Holly og James er på krigsstien, Gary og Scott på supersjekkern, Vicky er singel, Sophie er skitten i midten og Charlotte har fordufta. Alt er som før!

 • Episode 2

  10 feb. 2014

  Feststemning råder når Jay overraskende kommer på party-besøk. Charlottes følelser for Gaz går opp og ned, Vicky sjekker og konkurransene om tittelen «superpuler» går så det suser når alle jeneter i Sydney er på radaren til Scotty og Gaz – supergutta!

 • Episode 3

  10 feb. 2014

  James og Gaz farer i tottene på hverandre om sjekkingen og Gaz må forlate huset. Men er det egentlig så ille? Gaz og Scott oppdager hva som finnes i den australske bushen. Jentene bruker tiden alene utmerket og Holly blir intim med godbiten sin, Scotty T.

 • Episode 4

  10 feb. 2014

  Mens Australias mest veltrente fyr sender jentene til himmels og klubblivet tar en stygg vending, drar Gary inn i bushen. Charlotte får en åpenbaring, Vicky kommer i ekstase og Scotty T nyter straffen sin ørlite gran for mye.

 • Episode 5

  10 feb. 2014

  Kaoset fortsetter når gjengen kommer tilbake fra Praha til et turbulent Toon. Holly og Kate går i klinsj på en utekveld. Huset går i oppløsning når Charlotte og Gary ender opp i en kjempekrangel, og enden virker nær for Vicky og Ricci.

 • Episode 6

  10 feb. 2014

  Charlotte kommer tilbake fra bushen som en ny kvinne, og husknuseren Scotty får drikkeforbud. Med en fest og egen bursdag foran seg, vil han klare det? Fit Dan skal komme, og Vicky vil benytte den gylne sjansen, men Holly får en merkelig penisangst.

 • Episode 7

  10 feb. 2014

  James og Garys utfall mot hverandre sender sjokkbølger gjennom huset og Charlotte mykner og kommer til Garys forsvar. En hemmelig singeltur til Whitsundays ender i katastofe og gutta må ta tak i en lite hyggelig penisblokkering.

 • Episode 8

  10 feb. 2014

  Tiden i Sydney renner ut. De single vil ha en vill natt i Whitsundays, men parene tviler. Vicky og Fit Dan har et evig stevnemøte. Gary og James, som har havnet i Prison Hotel, håper å få slippe inn i huset siste kvelden - for hva med Charlotte og Gary?