Se programmetSesong 6 - Episode 1

Favoritt


Nord i England finner vi Newcastle og de festglade Geordiene! Bli med en gjeng med gutter og jenter helt gira og klare for 6 ukers full fest i Newcastle. Det dreier seg om veltrente kropper og ville netter på jakt etter mulige klinemål. Har du først blitt Geordie, er det ingen vei tilbake. Se sesong 1-20

 • Episode 1

  De er tilbake, og denne gangen drar Geordie-gjengen dypt inn i bushen! Festinga fortsetter i Sydney. Holly og James er på krigsstien, Gary og Scott på supersjekkern, Vicky er singel, Sophie er skitten i midten og Charlotte har fordufta. Alt er som før!

  Publisert: 10 feb. 2014

 • Episode 2

  Feststemning råder når Jay overraskende kommer på party-besøk. Charlottes følelser for Gaz går opp og ned, Vicky sjekker og konkurransene om tittelen «superpuler» går så det suser når alle jeneter i Sydney er på radaren til Scotty og Gaz – supergutta!

  Publisert: 10 feb. 2014

 • Episode 3

  James og Gaz farer i tottene på hverandre om sjekkingen og Gaz må forlate huset. Men er det egentlig så ille? Gaz og Scott oppdager hva som finnes i den australske bushen. Jentene bruker tiden alene utmerket og Holly blir intim med godbiten sin, Scotty T.

  Publisert: 10 feb. 2014

 • Episode 4

  Mens Australias mest veltrente fyr sender jentene til himmels og klubblivet tar en stygg vending, drar Gary inn i bushen. Charlotte får en åpenbaring, Vicky kommer i ekstase og Scotty T nyter straffen sin ørlite gran for mye.

  Publisert: 10 feb. 2014

 • Episode 5

  Kaoset fortsetter når gjengen kommer tilbake fra Praha til et turbulent Toon. Holly og Kate går i klinsj på en utekveld. Huset går i oppløsning når Charlotte og Gary ender opp i en kjempekrangel, og enden virker nær for Vicky og Ricci.

  Publisert: 10 feb. 2014

 • Episode 6

  Charlotte kommer tilbake fra bushen som en ny kvinne, og husknuseren Scotty får drikkeforbud. Med en fest og egen bursdag foran seg, vil han klare det? Fit Dan skal komme, og Vicky vil benytte den gylne sjansen, men Holly får en merkelig penisangst.

  Publisert: 10 feb. 2014

 • Episode 7

  James og Garys utfall mot hverandre sender sjokkbølger gjennom huset og Charlotte mykner og kommer til Garys forsvar. En hemmelig singeltur til Whitsundays ender i katastofe og gutta må ta tak i en lite hyggelig penisblokkering.

  Publisert: 10 feb. 2014

 • Episode 8

  Tiden i Sydney renner ut. De single vil ha en vill natt i Whitsundays, men parene tviler. Vicky og Fit Dan har et evig stevnemøte. Gary og James, som har havnet i Prison Hotel, håper å få slippe inn i huset siste kvelden - for hva med Charlotte og Gary?

  Publisert: 10 feb. 2014